Şi-a înscenat moartea ca să vadă cine o iubeşte. S-a machiat, s-a îmbrăcat fumos, s-a aşezat în coşciug şi a aşteptat. Ce a urmat FOTO

Multi oameni se gandesc adesea daca ar plange cineva dupa ei in momentul in care ar parasi lumea.

26 iun. 2017, 08:44
Şi-a înscenat moartea ca să vadă cine o iubeşte. S-a machiat, s-a îmbrăcat fumos, s-a aşezat în coşciug şi a aşteptat. Ce a urmat FOTO

O femeie de 44 ani pe nume Vera Lucia da Silva a vrut sa vada ce s-ar intampla daca ar muri si anume cine ar participa la inmormantarea ei, scrie teotrandafir.com.

Vera se gandeste de ani de zile la cum va fi inmormantarea ei, aproape la fel de mult cum se gandeste o femeie cum va arata in rochie de mireasa.

Citeşte şi Scandal la funeraliile fostului cancelar german Helmut Kohl

De ceva vreme a pus la punct toate detaliile si a facut chiar o repetitie generala. Si-a organizat, in cele din urma, propriile funeralii.

Femeia are 44 de ani, s-a nascut in Brazilia si e perfect sanatoasa. Faptul ca nu avea nicio boala nu o impiedica sa isi satisfaca cea mai mare curiozitate.

A vrut mereu sa stie cine o iubeste cu adevarat, prin urmare a vrut sa vada cine va veni la inmormantarea ei falsa.

Complicii au machiat-o ca sa arate ca o moarta, i-au cumparat flori si un sicriu. „M-au machiat, m-au pregatit pentru momentul de care nimeni nu scapa. Am vrut sa imi vad visul indeplinit”, a declarat Vera pentru publicatia Daily Mail.

Citeşte şi Explozie la un depozit de artificii din Mexic. Cel puţin 14 persoane şi-au pierdut viaţa şi 30 sunt rănite

O singura persoana a plans la inmormantarea ei

„Cel mai greu a fost sa stau nemiscata, sa nu ma dau de gol de jos, insa cred ca totul a iesi bine la final”, a mai spus femeia.

„A venit toata lumea la inmormantare: socrul meu, soacra mea, sora mea, cumnata mea, cumnatul si prietenii mei. Toti au respectat momentul meu si s-au purtat ca si cum as fi moarta”, a mai adaugat Vera.

Ceea ce a impresionat-o cel mai mult a fost expresia fetei lui Irene, unda dintre prietenele ei: „A fost din prima clipa cu mine. A plans foarte tare in timpul inmormantarii, chiar daca toata lumea stia de acest vis bizar al meu”.