Şi-a lăsat barba să crească un an de zile şi a dat-o jos într-o clipă, cu… RĂZĂTOAREA VIDEO

Pentru a sensibiliza opinia publică faţă de situaţia copiilor care urmează tratamente împotriva cancerului, un britanic şi-a lăsat barba să crească timp de un an, iar apoi a simulat un mod amuzant de a o rade, cu o răzătoare.

21 oct. 2013, 07:34
Şi-a lăsat barba să crească un an de zile şi a dat-o jos într-o clipă, cu… RĂZĂTOAREA VIDEO

Un britanic a găsit o metodă mai puţin convenţională de a strânge bani în scopuri caritabile, el lăsându-şi să crească barba şi părul timp de un an de zile. Andy Hawkins este numele bărbatului, el fotografiindu-se în fiecare zi de când a luat această decizie, pozele transformării sale fiind apoi montate într-un clip postat pe Youtube.

Citeşte şi Cum reacţionează o fetiţă după ce tatăl ei îşi rade barba VIDEO

În partea a doua a clipului Hawkins este protagonistul unui filmuleţ amuzant, el întinzându-şi barba cu fierul de călcat, pentru ca apoi să şi-o dea jos cu o răzătoare. Hawkins a făcut şi un calendar cu imagini ale bărbii sale în diverse stadii, preţul de vânzare fiind de 6,5 lire sterline.

Citeşte şi Fizicul trădează caracterul: Ce spune BARBA despre posesorul ei

Veniturile vor fi donate unei organizaţii caritabile, care se ocupă cu confecţionarea de peruci pentru copiii care şi-au pierdut părul în urma tratamentului împotriva cancerului.