Şi-a luat cei trei copii şi a plecat la părinţi după ce l-a prins cu amanta. Nu a contat că este însărcinată din nou

Un celebru cuplu se afla in pragul divortului! Sotia gravida si-a luat cei trei copii si a plecat de acasa, mutandu-se la parintii ei!

04 sept. 2017, 13:23
Şi-a luat cei trei copii şi a plecat la părinţi după ce l-a prins cu amanta. Nu a contat că este însărcinată din nou

Wayne Rooney si nevasta lui, Coleen, in prag de divort. Tanara, insarcinata pentru a patra oara, a aflat in urma cu cateva zile ca sotul ei a fost arestat pentru ca era beat la volan. In momentul in care a fost oprit de politie, Wayne Rooney nu era singur, ci cu amanta! Asta a pus capac, iar Coleen si-a facut bagajele si a plecat de la conacul unde locuia cu sotul ei si cu cei trei copii.

Jurnaliștii englezi au notat că soția fotbalistului de la Everton a părăsit conacul familiei după o presupusă ceartă cu Wayne Rooney. Fotbalistul a fost arestat joi seară de poliția engleză. Conform presei britanice, atacantul englez a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere din Cheshire, la doar câțiva kilometri distanță de casă. În momentul în care a fost oprit de poliţie, jucătorul lui Everton era sub influența băuturilor alcoolice și nu era singur, ci alături de o femeie, pe nume Laura Simpson.

Laura Simpson era alături de Wayne Rooney vineri dimineață, când jucătorul lui Everton, prins băut la volan, a fost arestat de poliție. „Îmi admira sânii și mă întreba dacă-s naturali. Ne-am sărutat. Dar eu nu distrug căsnicii”, a declarat Laura tabloidului Daily Mail. Coleen, soția atacantului de 31 de ani, e însărcinată cu al 4-lea copil.

Soţia fotbalistului, Coleen, care este însărcinată cu al patrulea copil al cuplului, a revenit de urgenţă în Marea Britanie, după arestarea lui Rooney. Coleen şi copiii se aflau în vacanţă în Spania, în momentul în care a apărut informaţia despre arestarea celui mai bun marcator din istoria naţionalei Angliei. Ea și-a luat cei trei fii – Kai, (șapte ani), Klay (patru ani) și Kit (un an) și au intenționat să-și petreacă week-end-ul alături de fotbalistul de 31 de ani. Coleen a părăsit însă conacul familiei sâmbătă după-amiază și a ajuns la casa părinților o oră mai târziu. Se pare că ea se gândește la următorii ei pași și este îngrijorată de faptul că mariajul lor s-a terminat. O sursă apropiată cuplului a declarat în presa engleză că ”ea și-a petrecut timpul cu părinții ei și va hotărî ce o să facă, dar acum este în această fază în care simte că totul s-a terminat. L-a întrebat dacă ce a scris presa este adevărat și se pare că s-au certat. Coleen se gândește la divorț”.