Şi-a omorât tatăl cu o lovitură de topor în cap după care a început demersul pentru o înmormântare creştinească. Cum s-a terminat totul

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Păcureți și-a ucis sâmbătă seară tatăl după ce i-a aplicat o lovitură de topor în zona capului. Moartea bărbatului în vârstă de 66 de ani a fost una violentă, iar procurorii au o misiune grea, ținând cont de modul în care autoritățile au aflat de eveniment.

24 oct. 2017, 12:34
Şi-a omorât tatăl cu o lovitură de topor în cap după care a început demersul pentru o înmormântare creştinească. Cum s-a terminat totul

Motivele omorului nu se cunosc exact, scrie observatorulph.ro. Cert este că fapta s-a consumat sâmbătă seara în jurul orei 22.00, iar poliția a fost anunțată abia luni, 23 octombrie cu privire la producerea ei.

Citeşte şi NOAPTE DE GROAZĂ în Constanţa. Un bărbat şi-a omorât în bătaie tovarăşul de pahar, iar un altul a fost înjunghiat de nişte proxeneţi

Potrivit unor surse judiciare, după ce și-a lovit tatăl cu toporul în cap și l-a lăsat lat, principala grijă a tânărului a fost să-i ofere părintelui o înmormântare creștinească.

Luni acesta ar fi mers la primăria din localitate pentru a se interesa de actele necesare în vederea înmormântării, însă luat la întrebări de mai multe persoane cu privire la decesul tatălui său, adolescentul s-a pierdut și a recunoscut crima. Poliția a fost sesizată, iar minorul în vârstă de 17 ani a fost reținut.

Potrivit acelorași surse acesta se numește Ionuț Barbu și și-a recunoscut fapta însă nu a putut oferi o explicație concretă pentru gestul său.

Procurorii trebuie să țină cont însă și de faptul că Ionuț a anunțat decesul tatălui pe pagina de facebook duminică la ora 17.17. În primele ore de la publicarea anunțului cunoscuții i-au transmis condoleanțe, iar acesta a avut grijă să mulțumească fiecărei persoane în parte pentru faptul că îi este alături.

Citeşte şi Un bătrân suspectat că şi-a ucis nepotul cu mai multe lovituri de topor a fost reţinut

Ulterior, vecinii au aflat că el este vinovatul în cazul de omor și au început să-l acuze, să-l jignească și să ofere detalii despre familia lui. Potrivit acestora, tatăl în vârstă de 66 de ani, nu a fost tocmai un părinte model, însă apropiații susțin că acest lucru nu justifică decizia tânărului de a-l ucide.

De precizat este faptul că adolescentul și-a recunoscut fapta în fața procurorilor, iar astăzi a fost prezentat la Tribunal cu propunere de arestare preventivă.