Şi-a părăsit iubitul chiar în faţa altarului pentru că era chel. Mirele s-a căsătorit cu una dintre invitate

Un medic a fost nevoit să se căsătorească cu o străină, după ce mireasa lui l-a părăsit în fața altarului. Motivul este unul incredibil. Femeia l-a părăsit doar pentru faptul că acesta era chel.    

27 feb. 2018, 15:49
Şi-a părăsit iubitul chiar în faţa altarului pentru că era chel. Mirele s-a căsătorit cu una dintre invitate

Ravi Kumar din India a călătorit aproape 1000 de kilometri pentru a se căsători cu o femeie pe care nu o întâlnise niciodată. Familia lui a aranjat nunta cu un an în avans, după ce tatăl miresei a stat trei ani în casa mirelui. 

Întreg evenimentul a decurs normal, exact cum fusese planificat, într-o ”atmosferă fericită”. Nunta a fost distrusă de momentul în care cei doi trebuiau să-și depună jurămintele, iar femeia a observat că viitorul ei soț era chel, scrie Daily Mail. 

Astfel, a refuzat chiar în timpul ceremoniei să se căsătorească cu el, timp în care ambele familii au făcut eforturi mari pentru a o convinge să-și schimbe părerea.

Pentru că tânărul mire călătorise atât de mult pentru a se căsători, familia acestuia a cerut ajutorul consiliului local pentru a-i găsi o altă mireasă. La două zile după nunta eșuată, bărbatul s-a căsătorit cu fiica unui vânzător de legume, invitată iniţial la nuntă.