Şi-a parcat maşina în faţa unui mall şi a rămas fără ea în ZECE SECUNDE. Ce au arătat CAMERELE VIDEO

Un bărbat din Singapore s-a trezit fără maşină în doar 10 secunde, după ce un hoţ a reuşit să i-o fure din parcarea unui mall.

11 aug. 2015, 19:57
Şi-a parcat maşina în faţa unui mall şi a rămas fără ea în ZECE SECUNDE. Ce au arătat CAMERELE VIDEO

Nolan Khoo, proprietarul autovehiculului, a apelat la prietenii săi de pe Facebook, în speranţa că va reuşi să dea de urmă hoţului.

Maşină mea a fost furată în 10 secunde, în Tebrau, pe 10 august. Va rog să daţi mai departe mesajul şi să raportaţi la poliţie dacă o vedeţi. Hoţul pare să fie destul de îndemânatic„, a scris bărbatul pe pagină sa de Facebook.

My car stolen in 10 seconds at Tebrau city on 10-August 2015 1620Hrs SDX3505S Honda Civic 2.0 manual. Please help share to friends and love ones to report police if seen car. Car thief is highly skillful.

Posted by Nolan Khoo on Monday, August 10, 2015

În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum un bărbat coboară dintr-o maşină albă, deschide uşa autoturismului lui Khoo, se urcă la volan şi demarează. Khoo a precizat că este posibil că hoţul să fi avut o replică a cheii, dat fiind modul rapid prin care a acţionat. 

Poliţiştii mi-au spus că sunt şanse de 50% să-mi mai recuperez maşină şi că e posibil să fi fost deja transportată în altă ţară„, a declarat bărbatul.