Şi-a parcat maşina în mijlocul intersecţiei şi a lăsat în bord un bilet. Rămâi fără cuvinte dacă vezi ce scria în el VIDEO

Publicat: Marţi, 17 Aprilie 2018 18:00 // Actualizat: Marţi, 17 Aprilie 2018 18:00 // Sursa: romaniatv.net

Scene incredibile în Centrul Capitalei, unde un şofer şi-a parcat maşina fix în mijlocul străzii şi a plecat.

Un şofer şi-a parcat maşina în mijlocul intersecţiei C.A. Rossetti cu Dionisie Lupu (lângă Teatru Naţional). A lăsat în schimb un bilet în parbriz în care îi îndeamnă pe cei care doresc ca maşina să fie mutată să sune la un număr de telefon sau să meargă la sediul unui cabinet stomatologic. "Dacă doriţi să mut maşina sunaţi la dentistul de la ap 2 sau sunaţi la nr de tel....", scrie şoferul în bilet. 

Pe imaginile surprinse de cei care treceau prin zonă se vede cum maşinile aflate în trafic trebuie să ocolească maşina parcată. Dacă va fi identificat, şoferul riscă o amendă.

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
C.A. Rossetti Dionisie Lupu masina parcata şofer Teatru National
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 apr 06:01
Răspunde | Votează email 0 email
BRAUER MARIA
SUNT CALCULATE ESCROCHESTE PENSIILE CA SI FACTURILE SI PRETURILE SI TOT RESTUL-SE PUNE PIXUL DE LA TIBIE PE O LISTA CU PRETURI SAU CIFRE SI APOI SE APASA PE CALCULATOR; IN FAVOAREA CELUI CARE INCASEAZA ADICA; FALS SI INCORECT:
18 apr 05:58
Răspunde | Votează email 0 email
EDIT LOGOS
CNV LANSASE O DRONA PRIN COTTBUS ACUM CATEVA LUNI:
18 apr 05:50
Răspunde | Votează email 0 email
BRAUER MARIA
RIKA CU RIKU BAT DE ASTA NU-I CRED PE UNII CA SUNT VICTIMIZATI SAU CA SUNT SARACI:
18 apr 05:32
Răspunde | Votează email 0 email
BRAUER MARIA
CAND ESTI UN OM CREDINCIOS NU POTI SA FII ALTFEL DECAT UN OM BUN SI CU SUFLET CURAT; CUM ZICE DOMNUL MARIUS NITU: CNV ZICEA CICA DATIVA JOS HEIZUNGUL;AVETI HEIZUNG;WÄRME; ATI FOST REA:::TB SA SCAP DE DVS:::ASA ZICEA:::::
18 apr 04:43
Răspunde | Votează email 0 email
BRAUER MARIA
LZY 06::::DISCUTAU IN AUTOBUZ-ER IST FAUL:AU DAT UN CAZ LA STIRILE GERMANE DE O FEMEIE BATRANA TOTAL PARALIZATA IN PAT CARE NU PUTEA VBI DELOC SI AVEA UN COMPUTER IN FATA CARE INCERCUIA CATE O LITERA CAND SE UITA LA EA SI DACA CLIPEA O SCRIA-SI LITERA CU LITERA SCRIA CE VROIA SA SPUNA CLIPIND DIN OCHI CA NU PUTEA SA VB ERA INTR-UN PFLEGEHEIM-INTR-UN AZIL PENTRU PERSOANE CU DIZABILITATI:DISCUTAU IN AUTOBUZ--PFLEGEHEIM-DEN GANZEN KRIEG CU OCHII ROTUNZI SI ROSII:AU O STATUIE IN SANDOW CU O FEMEIE CARE STA IN FATA UNUI TAP IL TRAGE DE COARNE DE CELE DOUA SI EL SE UITA INTRE PICIOARELE EI-ZICE CA DACA COARNELE SUNT NEGRE-ES GEHT LOS SI DACA SUNT ALBE E BUN-ANGELA MERKEL A FOST DATA LA STIRI CU DOUA BETE NEGRE IN FATA CA ASTA CASTIGA EA CASI CANCELAR; ZAMBIND DUPA CE A ZIS CA LUMEA NU VREA SA MUNCEASCA IN GERMANIA SE DUCE DOAR LA CUMPARATURI SI LA DOCTORII: DIRECTORII DE BANCI CASTIGA MAI MULT DECAT CELE DOUA COARNE NEGRE;AFIRMA EI:
18 apr 04:18
Răspunde | Votează email 0 email
BRAUER MARIA
M-AU SUNAT DIN HAMBURG-DE LA KUKU FIRMA-PE YOUTUBE SE NUMESTE RITUAL MAGIC-AMULETA PENTRU PROSPERITATE FINANCIARA:
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H