Şi-a prezis moartea pe Facebook: La câteva ore a fost împuşcat

Un tânăr de 16 ani şi-a postat pe pagina de Facebook cuvintele „Sunt mort”, cu doar câteva ore înainte să fie împuşcat de o bandă de hoţi, deoarece nu a vrut să le dea haina pe care o avea pe el. Incidentul a avut loc într-un cartier rău famat din oraşul New York.

07 ian. 2013, 16:13
Şi-a prezis moartea pe Facebook: La câteva ore a fost împuşcat

Potrivit poliţiei din New York, Raphael Ward a fost împuşcat mortal deoarece a refuzat să le dea atacatorilor haina lui de iarnă în valoare de 600 de dolari. Atacul a avut loc în cursul zilei de vineri, atunci când termometrul arăta temperaturi de zero grade în oraşul american.

El a fost ucis în apropierea casei, în faţa unei biserici, unde a fost împuşcat în piept. Potrivit The Independent, înainte să moară, băiatul a reuşit să ajungă la un magazin din apropiere, unde i-a spus vânzătorului că a fost atacat de un grup de oameni pentru un simplu articol de îmbrăcăminte. Poliţia face cercetări pentru descoperirea atacatorilor. Ei examinează imaginile camerelor de supraveghere din jur.

Un fapt bizar este acela că Ward a postat pe pagina lui de Facebook, cu doar câteva ore înainte de atac, mesajul „Sunt mort”, fără alte explicaţii. Nicolas Ramos, un prieten al tânărului a povestit poliţiştilor că se duceau să cumpere pizza când a avut loc atacul. În timp ce el cumpăra pizza, Ward aştepta pe cealaltă parte a străzii, când a fost acostat de atacatori.  El spune că a auzit câteva focuri de armă, dar a aşteptat puţin înainte să alerge spre victimă. Prietenii tânărului ucis sunt de părere că el ştia că o să moară.

Poliţia a declarat că aceasta a fost prima crimă ce a avut loc in New York în anul 2013.