Şi-a prins iubitul în pat cu domnişoara de onoare, cu doar o zi înainte de nuntă. Incredibil ce a urmat

Cu doar o zi înainte de nuntă, mireasa și-a prins mirele în pat cu una dintre domnișoarele sale de onoare. Însă ce a urmat este de-a dreptul incredibil.

04 sept. 2018, 09:02
Şi-a prins iubitul în pat cu domnişoara de onoare, cu doar o zi înainte de nuntă. Incredibil ce a urmat

Incidentul a fost povestit pe Twitter de un apropiat al femeii înșelate, scrie antena3.ro. În doar 24 de ore, totul a luat o turnură neașteptată. „Am avut cele mai ridicole 24 de ore din toate timpurile. Prietenul meu a vrut să țin această dramă departe de Twitter, dar e ok să v-o povestesc. Și-a prins logodnicul în pat cu una din domnișoarele de onoare noaptea trecută. Trebuiau să se căsătorească astăzi. Urma să fie o nuntă restrânsă în curte. Încă dăm petrecerea. El nu este binevenit. Zăvoarele au fost schimbate. (…) Este extrem de nervoasă. Deocamdată nicio lacrimă. Eram una din domnișoarele de onoare. Eram trei la număr. (…) Un update rapid: acum dansăm pe muzica unui DJ și îi împușcăm rochia de mireasă cu bile de vopsea”, a povestit amica pe Twitter.

Citeşte şi Mireasa a păstrat un loc liber la nuntă, în memoria fiului ei mort. Când a vazut cine e invitatul supriză, a înmărmurit

Incidentul nu s-a oprit însă aici. „La naiba, domnișoara de onoare și ex-ul sunt în Las Vegas. Ce se întâmplă. Face un Live cu ei căsătorindu-se. Toată lumea țipă și se uită pe ipad. Mireasa e pe iarbă, râde cu lacrimi. (…) Ne întrebam unde se duc în luna de miere, dar mireasa ne-a spus că nu părăsește țara, pentru că pașaportul lui e la ea. În plus, aveau un cont bancar pentru luna lor de miere, pe care o plănuiau în Scoția în această toamnă. A retras banii și a închis contul”, a mai povestit aproiata.