Şi-a răpit fiica vitregă, s-a căsătorit cu ea şi a sechestrat-o 19 ani. Povestea depăşeşte orice închipuire

Publicat: Vineri, 28 Februarie 2020 11:30 // Actualizat: Vineri, 28 Februarie 2020 11:30 // Sursa: romaniatv.net

Henri Piette, un bărbat din Oklahoma, care a răpit-o în 1997 pe micuţa Rosalynn McGinnis, care avea pe atunci doar 12 ani, şi-a aflat pedeapsa. Monstrul îşi va petrece restul zilelor în spatele gratiilor, pedeapsă binemeritată, cu atât mai mult cu cât Rosalynn îi era chiar fiica vitrega.

În 1997, Henri Piette și-a răpit fiica adoptivă de la școala unde aceasta învăța, în Oklahoma. A dus-o apoi în Mexic, unde micuţa Rosalynn a fost obligată să se "căsătorească" cu el, din relaţiile celor doi rezultând nu mai puţin de nouă copii. Condiţiile de locuit erau mizerabile, totţi trăind practic într-un cort, imposibil de localizat de autorităţile americane.

După aproape 20 de ani, în 2016, Rosalynn McGinnis a reușit să scape din captivitate după ce niștre străini au văzut-o într-un magazin și s-au oferit să o ajute să plece departe pentru că știau că „ceva" este în neregulă cu situaţia sa. Astfel, Rosalynn McGinnis a reuşit să fugă cu ajutorul unui cuplu, să ia cu ea opt din cei nouă copii, după care a cerut ajutor ambasadei SUA.

Citeşte şi Duffy a fost răpită, violată şi drogată. Dezvăluiri cutremurătoare despre traumele artistei

Henri Piette, care are acum 65 de ani, a fost arestat în septembrie 2017, în Mexic, la un an după ce fiica sa vitregă, Rosalyn McGinnis, a reușit să scape și să contacteze poliția.

Zilele trecute el şi-a aflat sentinţa, închisoare pe viaţă şi, în plus, trebuie să plătească o amendă de 50.000 de dolari şi despăgubiri de 50.067 dolari către victima sa. În acelaşi timp, Rosalynn McGinnis (33 ani) trăieşte în prezent împreună cu familia sa, în Missouri.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
fetita rapita închisoare pe viaţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8347
RON
12 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H