Şi-a regăsit fiica într-un azil al oamenilor fără adăpost, după doi ani de căutări disperate

După doi ani de căutări neîncetate, un american de 41 de ani, Bryan Thouvenel, şi-a regăsit fiica într-un stabiliment al oamenilor străzii. 

18 apr. 2016, 09:51

Căutări fără încetare. Aşa şi-a petrecut timpul un american doi ani, încercând să dea de fiica lui. În 2012, prietena lui l-a părăsit, luând-o cu ea pe fiica lor, Harmony, care avea atunci 2 ani. Femeia a luat copilul fără să îl anunţe şi pe tatăl acestuia şi fără să lase vreun bilet de adio.

Gestul partenerei lui de viaţă l-a şocat. Dar Bryan Thouvenel, un american de 41 de ani, originar din statul Oregon, nu s-a lăsat. A ponit în căutarea copilului său furat de mamă. 

Într-o zi, în 2015, Bryan a primit telefon de la un amic de-al lui. Bărbatul i-a spus că ar fi văzut o fetiţă care semăna perfect cu fiica lui pe care fosta lui parteneră de viaţă o luase cu ea. Prietenul i-a spus că o văzuse într-un adăpost al oamenilor străzii. 

Bryan s-a dus la adăpostul indicat de amicul lui şi a văzut-o pe fetiţă. Întâlnirea a fost şocantă. „Harmony, sunt tăticul tău!”, i-a spus el. După câteva clipe, ea l-a recunoscut şi ochii îi străluceau de bucurie. „A fost cu adevărat o încercare grea. De 2 ani, trăiesc un adevărat infern, luptându-mă doar pentru a obţine dreptul de a face parte din viaţa fiicei mele. Iar acum am regăsit-o!”, a povestit, cu ochii în lacrimi, tatăl fetiţei, într-un interviu acordat canalului de televiziune KREM2.

Căutările lui neîncetate au fost răsplătite. Justiţia americană a fost impresionată de lupta lui de a-şi găsi copilul şi i-a încuviinţat custodia fetiţei. Micuţa a suferit de un sindrom anxios după ce părinţii ei se despărţiseră. 

În 2014, Bryan Thouvenel, sfîşiat de dorul pentru fiica lui, a compus o melodie pentru fiica lui.