Şi-a regăsit părinţii biologici cu ajutorul Facebook-ului. Povestea incredibilă a Marilenei, o tânără de 26 de ani FOTO

Povestea de viata incredibila a unei tinere din Canada a emotionat sute de internauti, dupa ce aceasta a publicat pe Facebook intentia de a-si gasi familia biologica.

07 sept. 2017, 10:56
Şi-a regăsit părinţii biologici cu ajutorul Facebook-ului. Povestea incredibilă a Marilenei, o tânără de 26 de ani FOTO

Marilena Antonescu s-a nascut pe 10 februarie 1991 in comuna Davidesti, judetul Arges, scrie sursata.ro. Tanara a crescut in Canada, fiind data spre adoptie de catre parinti, iar acum si-a dorit sa isi gaseasca rudele din Romania.

Citeste şi Lucruri „periculoase” pe care copiii ar trebui să le facă

Tot ceea ce cunoastea Marilena despre familia biologica, era numele mamei, Elena Antonescu, dar si faptul ca in momentul adoptiei femeia locuia in Contesti, comuna Davidesti. Conform spuselor Marilenei, mama sa avea doi copii: ea si o sora mai mare cu aproximativ 3-4 ani.

In fotografia postata de tanara pe Facebook, apare mama sa biologica si probabil, langa ea, tatal ei. : „Mi-ar placea sa ii gasesc, sa ii cunosc si sa le povestesc totul despre mine. Ar fi ca un vis care devine realitate!!! Am aceasta fotografie cu mama mea biologica si probabil, langa ea, tatal meu. Nu stiu in ce parte a Romaniei a fost facuta, dar cred ca poate fi Pitesti sau Bucuresti. Sper ca aceasta fotografie sa fie indeajuns sa imi gasesc originile romanesti!”, a scris tanara pe reteua de socializare.

Citeste şi 6 simboluri din vise pe care sa nu le ignori. Afla ce mesaje îţi transmit

Marilena Antonescu si-a gasit familia chiar cu ajutorul Facebook-ului, foarte multe persoane care locuiesc in acceasi zona cu mama ei, respectiv Davidesti, oferindu-i informatii tinerei despre rudele sale. Marilena a comunicat cu sora sa mai mare, urmand ca in cel mai scurt timp posibil sa ia legatura si cu mama ei.