Şi-a revenit prea târziu. Costin Lazăr a marcat un supergol, la vinclu, în Grecia VIDEO

Mijlocaşul român Costin Lazăr a marcat un gol pentru PAOK Salonic, care s-a impus cu scorul de 2-0 (0-0) pe terenul formaţiei PAS Giannina, luni seara, într-un meci din etapa a 13-a a campionatului de fotbal al Greciei.

03 dec. 2013, 07:25
Şi-a revenit prea târziu. Costin Lazăr a marcat un supergol, la vinclu, în Grecia VIDEO

Naţionala României a ratat în urmă cu două săptămâni calificarea la turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal, în dauna Greciei, iar Costin Lazăr a jucat în respectiva „dublă” doar 18 minute, el fiind eliminat în finalul partidei de la Pireu. Luni seara, el a marcat un gol pentru PAOK Salonic, în victoria cu 2-0 (0-0) obţinută pe terenul formaţiei PAS Giannina, într-un meci din etapa a 13-a.

Spaniolul Lucas Pérez (83) a deschis scorul din penalty, fundaşul Theodoros Berios, de la gazde, fiind eliminat în faza premergătoare loviturii de pedeapsă (82), iar Costin Lazăr a închis tabela câteva minute mai târziu (87).

Internaţionalul român a evoluat tot meciul, aceasta fiind prima sa reuşită în actualul sezon din Superliga greacă în 10 partide.

În clasament, pe primul loc se află Olympiakos Pireu, cu 37 puncte, urmată de PAOK Salonic, 31 p, Atromitos, 22 p, Asteras Tripolis, 21 p, Panathinaikos, 21 p, etc. PAS Giannina ocupă locul 10, cu 17 p.

Golul lui Lazăr, după momentul 00:30 al clipului