Şi-a scos şase coaste pentru a avea talia de 35 de cm. Obsesia unei tinere de a semăna cu un personaj de desene animate

O tânără din Suedia s-a suspus unei serii de operaţii incredibile pentru a semăna cu celebrul pesonaj de desene animate Jessica Rabbit.

27 nov. 2015, 12:18

Pixee Fox, de 25 de ani, a cheltuit 120.000 de dolari pentru 15 operaţii estetice, printre care una în care şi-a scos şase coaste, totul pentru a semăna cu un personaj de desene animat, faimos pentru bustul generos şi talia ireal de subţire, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi „Bărbatul Ken” a murit. A cheltuit 40.000 de euro pe operaţii estetice, dar nu a realizat că este grav bolnav

 

De profesie electrician în Suedia, ea a devenit model dupa ce s-a mutat în SUA. Tanara are acum o talie ce măsoară 35 de cm. Mai mult, şi-a pus implanturi în fese, sâni, buze şi aproape şi-a modificat complet structura feţei. Pixee a vorbit deschis despre intervenţiile chirurgicale suferite şi a mărturisit că transformarea ei nu e completă, prin urmare mai are programate operaţii în 2016. Femeia are un cont pe Instagram unde este urmărită de 70.000 de persoane şi se consideră un exemplu bun pentru ele.

Citeşte şi Transformare incredibilă a unei ACTRIŢE PORNO după ce an de an a recurs la operaţii estetice FOTO