Şi-a scos soţia în oraş, însă la întoarcere a picat cerul pe ei! Ce au putut găsi în casa lor: „Erau peste 300…”

Nu există persoană care să nu fi participat măcar o dată la o petrecere pe care să nu o uite niciodată. Însă, toate petrecerile au câteva reguli de bun simț care trebuie respectate.

20 ian. 2018, 08:38
Şi-a scos soţia în oraş, însă la întoarcere a picat cerul pe ei! Ce au putut găsi în casa lor: „Erau peste 300…”

Așa credea și un cuplu, că va avea parte de o seară liniștită la un restaurant, însă nimic nu putea să îi pregătească pentru ce avea să se întâmple.

Mike Cox și-a scos soția în oraș și amândoi s-au bucurat pentru câteva ore de acea ieșire. La întoarcerea acasă, aceștia au dat peste cel mai mare coșmar al vieții lor! Cineva le intrase în casă.

Sute de adolescenți le vandalizaseră proprietatea, se aflau în casa lor, beau și petreceau, fără nicio jenă.
Mike a chemat imediat poliția, iar oamenii legii au fost informați cu privire la faptul că sunt o mulțime de adolescenți care beau alcool.

Peste 300 de adolescenți aruncaseră cutii de bere în toată casa, agitaseră sticle de șampanie pe pereți și pe mobilier și geamurile de la casă erau sparte.

Daunele materiale totale au crescut până la peste zece mii de dolari.

Se pare că mai mulți adolescenți au conceput acest plan pe internet și, crezând că proprietatea în valoare de 1,5 milioane de dolari era goală, s-au gândit să dea o petrecere de zile mari acolo, fără ca nimeni să îi oprească.

„Vreau ca ei să fie urmăriți penal, vreau să fie arestați, vreau să plătească pentru daunele pe care le-au făcut”, a dezvăluit bărbatul calm, care încă nu își poate explica evenimentul care i-a schimbat definitiv viața.

Cu doar câteva luni înainte, el și cu soția sa schimbaseră covoarele din casă și făcuseră și alte îmbunătățiri, iar totul a fost distrus în doar câteva ore.

Acum este la latitudinea adolescenților să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lor. Ei și-au pus fotografii pe mai multe conturi de socializare, deci nu ar trebui să fie greu pentru poliție să-i urmărească pe cei responsabili.

Într-o lume a atâtor oameni și posibilități, este important să-i învățăm pe copiii noștri ce înseamnă respectul pentru ceilalți oameni și pentru proprietatea lor.

Sursa: Protv