Un târgoviştean şi-a sechestrat soţia, apoi a torturat-o ca în filmele de groază. Ce i-a facut depăşeşte orice imaginaţie

Scene de groază s-au întâmplat în casa unui cuplu din Târgovişte. Cei doi se aflau în plin proces de divorţ, iar bărbatul a decis să se răzbune pe soţia sa.

04 mai 2018, 19:06
Un târgoviştean şi-a sechestrat soţia, apoi a torturat-o ca în filmele de groază. Ce i-a facut depăşeşte orice imaginaţie

Femeia, o tanara de 26 de ani, dorea cu orice pret sa scape de barbatul care o agresa zilnic. Acesta este recidivist, avand, in total, 13 ani de inchisoare pentru furt si talharie. Mai mult de atat, tanara obtinuse si un ordin de restrictie impotriva lui, insa zilele trecute, barbatul a convins-o pe aceasta sa se intalneasca sa vorbeasca despre situatia copilului lor, o fetita de 7 ani.

Scene ca-n filme în toaleta unui club! Ce au făcut două fete vezi doar în peliculele XXX VIDEO

Tanara a acceptat, nebanuind ce o asteapta. Cand a ajuns la locuinta sotului sau, acesta a lovit-o, a legat-o de un scaun, unde a desfigurat-o, incercand sa afle daca sotia il paraseste pentru un alt barbat.

„Mi-a spus: În seara asta nu mai scapi!. Ştiam că nu o să mai scap, m-a tras de păr, a scos un briceag să mă mutileze, eu am pus mâna. După aia, dacă a văzut că opun rezistență, a luat un scaun, l-a dus în baie, m-a legat de scaun de la 1 jumătate până la 5″, a marturisit tanara.

Calvarul femeii a durat ore intregi. I-a facut zeci de taieturi pe fata, dupa care ii curata ranile pentru a vedea cat sunt de adanci. Agresorul a ajuns in mainile politistilor si va fi dus in fata magistratilor cu propunere de arestare, scrie Gazeta Dambovitei.