Şi-a tatuat singur CÂINELE şi a postat imagini pe internet: Animalul meu este mai MIŞTO decât al vostru FOTO

Un bărbat din America, care deţine un salon de tatuaj, a postat recent pe internet o imagine care a şocat. Astfel, în timp ce patrupedul său era anesteziat, el i-a ras blana pe un picior şi i-a făcut un tatuaj permanent.

07 mart. 2014, 09:42

Mistah Metro, un artist tatuator din New York, a reuşit să şocheze iubitorii de animale după ce şi-a tatuat câinele. Animalul se afla sub anestezie, după ce fusese operat de splină, moment în care bărbatul şi-a întrebat veterinarul dacă se poate folosi de acest prilej pentru a-şi tatuat patrupedul, potrivit Mirror.

Citeşte şi Tatuajul canin, cea mai nouă modă pentru patrupede FOTO

Cu toate că a crezut că va fi apreciat pentru gestul său, oamenii au început să îl înjure şi să îi spună că nu merită să aibă grijă de un câine dacă îl chinuie degeaba. Necuvântătorul are pe un picior o inimă roşie în interiorul căreia stau scrise numele posesorilor, Alex şi Mel.

Citeşte şi Cum dansează un câine zăpăcit: Te lasă fără cuvinte VIDEO

Unul dintre multele motive pentru care câinele meu este mai mişto decât al vostru. Astzăzi veterinarul i-a scos splina şi l-am tatuat în timp ce se afla sub anestezie„, a scris tânărul pe Facebook.

Chiar dacă tatuarea animalelor nu este interzisă în America, iubitorii de animale spun că Mistah nu ar fi trebuit să chinuie patrupedul degeaba, dat fiind faptul că un tatuaj poate fi dureros.