Şi-a ucis soţia, după 24 de ani de căsnicie, dintr-un motiv INCREDIBIL

Un britanic în vârstă de 52 de ani şi-a înjunghiat soţia cu mai multe lovituri de cuţit, enervat de faptul că aceasta îl tachinează cu privire la mărimea penisului său. Cei doi erau împreună de 24 de ani şi aveau doi copii.

16 oct. 2013, 16:34

Un bărbat din Liverpool şi-a omorât partenera de viaţă alături de care îşi petrecuse ultimii 24 de ani dintr-un motiv cel puţin bizar, după atâţia ani de căsnicie. John Clinton, în vârstă de 52 de ani, le-a declarat magistraţilor că şi-a înjunghiat soţia din cauză că aceasta nu înceta să îl tachineze pe seama mărimii penisului său.

În ziua în care s-a petrecut crima, Paula Clinton (48 ani) s-a certat cu soţul ei la telefon din cauză că acesta consuma exagerat de mult alcool, ameninţându-l că divorţează. Când a ajuns acasă, după ce consumase 10 halbe de bere într-un bar, John susţine că a aruncat cu un cuţit înspre ea, el nevând vehement varianta crimei şi spunând că a fost vorba de omor prin imprudenţă. Totuşi, anchetatorii au găsit multiple leziuni prin înjunghiere pe corpul acesteia, la mâini şi la ochi.

El susţine că soţia sa a devenit foarte violentă şi a început să-l împingă, aruncându-i vorbe grele şi reproşându-i că are penisul prea mic.

Citeşte şi Au divorţat de 7 ani şi au împărţit totul, dar EL mai are să îi dea EI ceva FOARTE IMPORTANT. Află ce