Şi-a urât mama toată viaţa, însă după moartea ei a primit o scrisoare care i-a dat lumea peste cap!

Dragostea de mama nu se compara cu niciun alt fel de dragoste care exista. Nu cunoaste limite, nu este egoista si merge pana la capatul Pamantului si inapoi.

21 iul. 2016, 06:55
Şi-a urât mama toată viaţa, însă după moartea ei a primit o scrisoare care i-a dat lumea peste cap!

Alexandra M., o tanara de 25 de ani, a invatat prea tarziu aceasta lectie pretioasa despre viata. Abandonata de tata inca din copilarie si crescuta doar de mama, Alexandra a avut o viata plina de lipsuri. A stat acasa cand alti copii mergeau in excursii, a mancat paine goala cand colegii ei aveau cornuri in fiecare zi la pachet. Cu toate acestea, mama sa a avut grija sa fie intotdeauna imbracata, sa aiba ce sa manance si sa ii cumpere carti ca sa invete. Cand a intrat la facultate, Alexandra a plecat de acasa si s-a angajat, reprosandu-i mamei toate lipsurile din copilarie.

Timp de 6 ani nu si-au mai vorbit, pana cand, intr-o zi vara, a primit un telefon: mama era bolnava de cancer in stadiu terminal si mai avea cateva zile de trait.

Cuprinsa de remuscari, Alexandra a urcat in primul tren si a plecat sa-si vada mama. Din pacate, a ajuns prea tarziu. Tot ce a mai gasit in vechea camera a fost un plic ce continea o scrisoare „Pentru fiica mea iubita”. L-a deschis si a citit cu lacrimi in ochi randurile care i-au schimbat viata.

„Fata mea draga,

Daca citesti aceste randuri, continuarea AICI