Şi-a vândut fiica de 16 ani pentru 100 de euro, copila a ajuns într-un bordel din Marea Britanie

Caz incredibil la Iaşi! Un bărbat a mers la notariat şi a acceptat să îşi vândă fiica de 16 ani unei grupări de proxeneţi. În schimbul fiicei bărbatul a primit 100 de euro.

25 oct. 2017, 06:20
Şi-a vândut fiica de 16 ani pentru 100 de euro, copila a ajuns într-un bordel din Marea Britanie

Un tată din Iaşi şi-a vândut fiica de 16 ani unei grupari de crima organizata care urma sa o duca intr-un bordel din Marea Britanie. Pentru a accepta să semneze o procură, bărbatul a primit 100 euro în schimbul fetei sale, bani pe care i-a bătut în câteva zile.

In discutia purtată cu tatal fetei i-au spus ca vor sa-i gaseasca un loc de munca in strainatate, insa barbatul s-a prins repede ca este ceva necurat la mijloc. In loc sa refuze tranzactia le-a cerut baietilor bani pentru semnatura sa. A banuit ca fata urmeaza sa fie angajata intr-un bordel, insa nu a avut o problema cu acest lucru.

Potrivit dailynews.ro, Loredana l-a cunoscut pe Iulian Focsa prin intermediul unei prietene de-a ei. A aflat ca acesta detine un studio de videochat si a acceptat sa mearga cu el acolo pentru a face bani. Dupa putin timp, Focsa i-a propus sa mearga in Marea Britanie pentru a castiga si mai multi bani din prostitutie. Evident, in toata aceasta perioada i-a facut tot felul de promisiuni prin care ii explica faptul ca urmeaza sa se imbogateasca.

Mai mult, fata s-a indragostit de proxenet si avea o incredere nebuna in el. Numai ca, in momentul in care ar fi trebuit sa plece in Marea Britanie avea o problema peste care nu putea trecere: avea nevoie de procura din partea tatalui sau. Avea nevoie de acceptul lui pentru a putea iesi din tara.

Loredana provine dintr-o familie săraca, mama i-a murit în anul 2013 şi a rămas în grija tatălui său. Este un barbat alcoolic care nu avea grija de fata. Procurorii sustin ca atasamentul fetei fata de proxenetul care avea grija de ea in Marea Britanie provine tocmai din cauza ca tatal ei nu avea grija de ea, ca nu putea vedea un model in tatal ei.

Loredana s-a prostituat timp de cateva luni intr-un bordel, banii fiind luati de proxeneti si de administratorul respectivei locatii. La momentul in care au fost arestati cei trei inculpati din acest dosar, inca nu a fost audiata de procurori. Cei 100 euro primiti de tata in schimbul procurii date la notarit au fost cheltuiti de bautura.

Vezi si: Minoră bolnavă de leucemie, obligată să se prostitueze. 5 bărbaţi din Vrancea, reţinuţi de DIICOT