Şi-a vândut virginitatea unui politician, pentru o sumă uriaşă

Lia, o tânără de 24 de ani, și-a vândut virginitatea unui politician, pentru o sumă uriașă. Tânăra de 24 de ani trăiește în Marea Britanie și consideră că vânzarea virginității este "un pas important pentru emancipare". Ba mai mult, ea a dezvăluit și cum a reușit să-și vândă virginitatea.

02 oct. 2019, 06:58

O tânără susține că și-a vândut virginitatea unui politician, pentru suma de 1.3 milioane de lire. Lia este o tânără în vârstă de 24 de ani din Marea Britanie, care consideră că vânzarea virginității este ”un pas important pentru emancipare”. Tânăra a publicat un anunț pe un site, în care a spus ce oferă, iar ”câștigătorul” a fost un politician, în vârstă de aproximativ 50 de ani.

Mai mult, Lia susține că înainte de a-și pierde virginitatea, a ieșit în oraș cu bărbatul, timp de două luni. În tot acest timp, politicianul a mai cheltuit câte 17.700 de lire lunar, cu tânăra, potrivit Daily Mail

În aceste două luni, cei doi au ajuns să se cunoască mai bine, iar Lia a decis să vrea să își piardă virginitatea cu politicianul, contra sumei de 1.3 milioane de lire.

Lia spune că bărbatul este foarte educat și s-a comportat exemplar cu ea. ”Este impresionant să cunoști o persoană care are o asemenea influență. Nu am cum să găsesc o astfel de persoană, care să fie și de vârsta mea”.

Femeia de 24 de ani spune că va folosi banii pentru a se muta mai aproape de Londra și pentru a scăpa de ”povara chiriei”.