Şi-a văzut moartea cu ochii. Maşina unui şoferiţe, lovită în plin de tren

O femeie de 48 de ani, din comuna Pui, a scăpat cu viaţă după ce autoturismul la volanul căruia se afla a fost lovit, miercuri, de locomotiva trenului Inter Regio Deva- Bucureşti, la o trecere peste calea ferată din localitatea hunedoreană Ruşor, între Băniţa şi Petroşani.

09 iul. 2014, 09:08
Şi-a văzut moartea cu ochii. Maşina unui şoferiţe, lovită în plin de tren

„Din primele verificări ale poliţiştilor a rezultat că femeia a intenţionat să traverseze pasajul peste calea ferată, dar nu s-a asigurat. În urma impactului, autoturismul a fost avariat, iar plugul din partea dreaptă a locomotivei s-a rupt. Locomotiva a fost înlocuită”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, agent Laura Bradu.

În pofida faptului că maşina a fost avariată în proporţie de 75%, femeia a reuşit să iasă fără ajutor din autoturism, înainte ca la faţa locului să ajungă un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul Petroşani. Potrivit Agerpres, femeia a fost transportată la spitalul din oraşul Haţeg pentru investigaţii medicale.

Citeşte şi: ACCIDENT cu opt RĂNIŢI, după ce o ambulanţă cu pacienţi s-a ciocnit violent de un autoturism

Pompierii Detaşamentului Petroşani au intervenit cu o autospecială mixtă de intervenţie, dotată cu troliu, pentru îndepărtarea autoturismului din apropierea căii ferate.

Trenul implicat în accident a avut o întârziere de câteva zeci de minute.