Şi judecătorii au milă: Vezi cum a scăpat o tânără de închisoare după ce a arătat degetul Justiţiei

Tânăra Penelope Soto, din Florida, îl înjurase pe judecător în gura mare, în plină sală de judecată. Tânăra era judecată pentru posesie de medicamente periculoase.

09 feb. 2013, 11:02
Şi judecătorii au milă: Vezi cum a scăpat o tânără de închisoare după ce a arătat degetul Justiţiei

În timpul audierilor la un tribunal din Miami, Florida, Penelope Soto, în vârstă de 18 ani, s-a enervat şi s-a încurcat în declaraţii, care şi aşa au fost date pe un ton agresiv, informează CBS pe site-ul său. Mai mult de-atât, a râs şi şi-a bătut joc de justiţie în timpul audierii, culminând prin a-i arăta degetul mijlociu judecătorului când magistratul a anunţat că are de plătit o cauţiune de 5.000 de dolari pentru a scăpa de închisoare.

Fata s-a strâmbat la el şi, cu degetul mijlociu ridicat, i-a strigat vulgarităţi legate de acest gest. Furios, judecătorul a chemat-o înapoi cu ordinul de cauţiune şi i-a dublat suma, obligând-o să plătească astfel 10.000 de dolari, pentru că ofensase Justiţia.

După o săptămână, fata a venit din nou în faţa instanţei şi, cu lacrimi în ochi, şi-a cerut scuze pentru tot ceea ce făcuse. Ea a spus că se afla sunt influenţa medicamentului Sanax şi a alcoolului la prima audienţă şi din cauza aceasta a avut acele reacţii grosolane. Judecătorul a fost impresionat de gestul ei şi, în final, a iertat-o de închisoare. În schimb, trebuie să urmeze un program special de dezintoxicare. Ea fusese prinsă cu Xanax – un medicament periculos – asupra ei.