Şi Mircea Diaconu se ţine de „aroganţe”. Şi-a parcat maşina pe trecerea de pietoni

Europarlamentarul Mircea Diaconu şi-a parcat celebrul Aro galben cu care s-a făcut cunoscut pe trecerea de pietoni, asta chiar dacă în faţa lui se afla o maşină de ridicat autoturismele parcate ilegal, transmie wowbiz.ro. Astfel Mircea Diaconu are locul asigurat în reţeaua de acum celebrelor conturi de Facebook "Parchez ca un bou", dedicate celor care se comportă în trafic asemenea unor rumegătoare nesimţitoare.

29 aug. 2014, 07:12

Mircea Diaconu a fost surprins zilele trecute la volanul celebrei sale maşini cu care a colindat ţara în campania electorală. Potrivit WowBiz, europarlamentarul a avut mai multe treburi de rezolvat în Capitală şi la un moment dat s-a oprit la un oficiu poştal. Cum cel mai apropiat loc de parcare a fost chiar pe trecerea de pietoni, Diaconu nu s-a sfiit să îl ocupe.

Nici semnele de interzis şi nici maşina care tractează autoturismele parcate ilegal nu l-su speriat pe actorul-politician.

După câteva minute petrecute la poştă, europarlamentarul a plecat la masă, insoţit de un amic. În schimb maşina a rămas tot pe trecerea de pietoni.

Citeşte şi Radu Mazăre a apărut pe pagina „Parchez ca un bou”. Şi-a proptit maşina pe trecerea de pietoni