Şi poliţiştii au fost îngroziţi. Un restaurant nigerian serveşte meniuri din CARNE de OM

Un hotel-restaurant a fost închis după ce poliţiştii au descoperit că le servea clienţilor săi preparate din carne de om.

16 mai 2015, 09:39
Şi poliţiştii au fost îngroziţi. Un restaurant nigerian serveşte meniuri din CARNE de OM

Un hotel-restaurant din Anambra (Nigeria) a fost închis de către autorităţi după ce poliţia a descoperit meniuri preparate din carne de om. La un control, poliţiştii au găsit capete de om „proaspete”, care încă mai sângerau, iar sângele era cules în pungi de plastic.

În afară de carne de om, în acelaşi restaurant, poliţiştii au descoperit armeautomate, grenade şi telefoane celulare. Zece persoane au fost arestate în urma raidului, informează eater.com.

„De fiecare dată când mergeam la piaţă, am observat activităţi ciudate în hotel. Erau persoane care nu aveau haine curate pe ele şi care arătau şi se mişcau ciudat, intrând şi ieşind din hotel, ceea ce mi-a atras atenţia. Nu am fost foarte surprins de descoperire”, a povestit un locuitor al oraşului. 

Un preot care obişnuieşte să ia masa la restaurantul hotelului a fost surprins într-o zi, când a primit o notă de plată în valoare de 700 Naira (aproximativ 3,5 dolari SUA), în condiţiile în care cea mai mare parte a populaţiei nigeriene trăieşte cu mai puţin de 1 dolar american pe zi. „Chelnerul a observat reacţia mea şi mu-a spus că acela ar fi fost cel mai mic preţ pe carnea pe care o consumasem, dar habar ju am avut că mi s-a servit carne de om şi că din cauza aceasta era aşa de scumpă”, a mai spus preotul, oripilat de ceea ce i se întâmplase.

Anul trecut, bucătarul australian Marcus Volke şi-a ucis şi şi-a fript prietena, iar apoi s-a sinucis. Şi în Brazilia s-a semnalat un caz în care două femei care racolau dădace pentru copii le ucideau pe  cele care se prezentau la interviu şi apoi preparau empanadas (un fel de plăcintă) din carnea lor.