Și salvatorii au nevoie de ajutor. Mădălin Florea (42 de ani) s-a făcut pompier ca să salveze vieți, iar acum, mai mult ca oricând, are nevoie de bunăvoința oamenilor ca să trăiască. A primit un diagnostic crunt

Și salvatorii au nevoie de ajutor. Mădălin Florea, angajat al ISU Giurgiu, în vârstă de 42 de ani, se luptă cu o boală cumplită și acum depinde de alți oameni ca să trăiască.

25 oct. 2022, 19:54

S-a făcut pompier în urmă cu 16 ani, fiind neînfricat și dornic să salveze vieți. Ani de zile și-a făcut meseria cu pasiune și curaj, iar acum, din păcate, a devenit neputincios în fața unei boli necruțătoare. Mădălin Florea (42 de ani), angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu, plutonier adjunct, a fost diagnosticat cu tumoră malignă a rectului, cu determinări secundare hepatice. Are nevoie de 10.300 de dolari doar pentru teste genetice și biopsii. Este o sumă destul de mare ce trebuie strânsă în scurt timp, pentru că investigaţiile dintr-o clinică privată din Turcia sunt extrem de costisitoare, la fel şi tratamentul pe care trebuie să îl urmeze în ţară.

Colegii îl descriu ca fiind un bărbat vesel și optimist, care nu se plângea niciodată și nu dădea semne că are probleme. Coșmarul a început în luna mai a acestui an. Viața lui, a soției și a celor doi copii de 10 și 19 ani s-a schimbat radical. Au început procedurile grele, biopsii, examene CT și RMN, chimioterapie, iar toate acestea și-au pus amprenta asupra lui Mădălin. Starea lui de sănătate e acum tot mai precară.

Familia a efectuat demersurile necesare și l-a transportat la secția de chirurgie generală și oncologie, la un spital din Istanbul. Acolo poate beneficia de investigații suplimentare și terapii inovatoare, dar costurile sunt foarte mari.

ISU Giurgiu: Un salvator are nevoie de ajutor

ISU Giurgiu a postat recent un mesaj pe pagina de Facebook prin care face apel la populație să-i dea o mână de ajutor celui care și-a riscat mereu viața pentru alții.

„Un salvator are nevoie de ajutor. În urmă cu 16 ani, a ales să salveze vieți. Din păcate, astăzi este pus în fața unei încercări greu de înțeles. La 42 de ani, colegul nostru plt. adj. Florea Mădalin a fost diagnosticat cu tumoră malignă a rectului, cu determinări secundare hepatice. Are nevoie de 10.300 de dolari, doar pentru teste genetice și biopsii. Este o sumă destul de mare, ce trebuie strânsă în cel mai scurt timp, deoarece acesta este internat într-un spital din Istanbul.

Mereu vesel și optimist, Mădalin nu a dat niciodată semne că ar avea probleme de sănătate. Până în luna mai a acestui an, când a început un adevarat coșmar, atât pentru el, cât și pentru soția și cei doi copii, de 10 și 19 ani. A urmat toate procedurile în astfel de cazuri: biopsii, examene CT și RMN, chimioterapie … Toate și-au pus amprenta asupra sa, iar starea de sănătate este din ce în ce mai precară.

Familia a efectuat demersurile necesare și l-a transferat la un spital din Istanbul, la secția de chirurgie generală și oncologie. Aici poate să beneficieze de investigații suplimentare și de terapii inovatoare care să-l ajute să treacă mai ușor peste această boală cumplită, însă costurile sunt mari.

Dacă aveți posibilitatea, puteți face donații în conturile deschise la OTP BANK România, pe numele soției sale:

LEI: RO60 OTPV 12000 1306 462 RO 02
EURO: RO44 OTPV 12000 1306 462 EU 01
Titular: FLOREA FLORENTINA-LILIANA
PayPal – https://bit.ly/3Cl5OfQ
Revolut – RO42 BREL 0005 5194 6118 0100

Împreună, punând puțin câte puțin, îl putem ajuta să treacă peste această perioadă grea. Vă rugăm să distribuiți mesajul nostru”, au transmis cei de la ISU Giurgiu.

Soția lui Mădălin Florea: „Toți îl știm un om puternic. A început coșmarul familiei noastre”

Mădălin Florea are o familie frumoasă și iubitoare, care îl susține necondiționat și face toate eforturile necesare pentru ca povestea lui să meargă mai departe.

”Bună ziua ! Soțul meu este pompier. Are 42 de ani și  împreună avem doi copii, de 19 ani, respectiv 10 ani. Toți îl știm ca pe un om puternic, care nu obosea niciodată ! Și care, ori de câte ori avea ocazia oferea ajulorul său celor din jur. Vorbesc la trecut pentru că lucrurile s-au schimbat foarte mult în ultimele luni, iar astăzi avem nevoie de AJUTORUL oamenilor de bine, al prietenilor și al camarazilor pompieri.

Mereu vesel și optimist, Mădălin nu a dat niciodată semne că ar avea probleme de sănătate. Până în luna mai a acestui an, când a început coșmarul familiei noastre. Atunci soțul meu a mers la medic pentru mai multe investigații, iar diagnosticul a fost crunt: tumoră malignă a rectului, cu determinări secundare hepatice. A urmat toate procedurile în astfel de cazuri: biopsii, examene CT și RMN, chimioterapie …Toate și-au pus amprenta asupra sa, iar starea de sănătate, în loc să se amelioreze, se agravează. Am efectuat demersurile necesare pentru a-l transfera la o clinică în Turcia. Acolo poate să beneficieze de investigații suplimentare și de terapii inovatoare care să-l ajute să treacă peste această boală cumplită. Însă costurile sunt foarte mari, bani pe care noi nu-i avem și nici nu-i putem obține  într-un timp atât de scurt.

Dacă aveți posibilitatea să ne ajutați, vă rugăm din tot sufletul să o faceți. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească fapta bună înzecit !”, a declarat soția lui Mădălin.