Şi Simona Gherghe a fost atacată. Dezvăluirile prezentatoarei: „Mi-a fost frică pentru viața mea”

Şi Simona Gherghe a fost atacată. După episoadele traumatizante trăite de Mirela Vaida, când o femeie a încercat să o rănească, de două ori, când se afla la emisiunea Acces Direct, prezentatoarea emisiunii Mireasa a făcut dezvăluiri.

09 iun. 2021, 12:02
Şi Simona Gherghe a fost atacată. Dezvăluirile prezentatoarei: „Mi-a fost frică pentru viața mea”

Şi Simona Gherghe a fost atacată. Fosta prezentatoare la Acces Direct a vorbit recent despre momentele grele prin care a trecut Mirela Vaida şi a dezvăluit că atacurile au fost mult mai comune, iar clipele respective nu au fost regizate.

Citeşte şi: Mirela Vaida, apel disperat către premierul Florin Cîţu: „Acest stat îmi arată că viaţa mea nu contează”

Şi Simona Gherghe a fost atacată

Vedeta a povestit momentele grele prin care a trecut atunci când se afla în locul Mirelei Vaida. Potrivit celor spuse, și ea a fost atacată de diverşi oameni, care au făcut-o să se teamă pentru viața ei. Însă, momentele respective nu au fost live, așa cum s-a întâmplat în cazul Mirelei Vaida.

Mi se pare un pic ciudat, am văzut o mulțime de oameni care au spus că a fost o regie. Mi s-a părut nedrept, nu ai cum să faci așa ceva. Este o emisiune care stârnește tot felul de controverse și atrage niște de oameni care pot să aibă astfel de probleme.

Am avut multe astfel de incidente, dar, din fericire pentru mine, nu au fost live. Așa că le-am gestionat altfel. Mi-a fost frică pentru viața mea în perioada aceea”, a povestit Simona Gherghe în cadrul unei emisiuni TV.

Cosmina Adam de la Acces Direct a primit ameninţări

Cosmina Adam a dezvăluit că a primit mesaje de ameninţare, la scurt timp după ce Mirela Vaida a fost agresată din nou pe platoul emisiunii „Acces Direct”. În urmă cu o lună, asistenta TV a mărturisit că a intrat în panică după ce a citit mesajul terifiant.

Speriată, a mers la Poliţie şi a depus o plângere penală pentru a afla cine vrea să-i pună viaţa în pericol. Mai mult, asistenta TV a dezvăluit că există o „panică generală” în echipa emisiunii ” Acces Direct”, mai ales după ce agresoarea Antoanela s-a întors pentru a ataca din nou sediul, dar şi pe Mirela Vaida.

Acum ceva timp, o lună, cam așa, am primit un mesaj pe telefon meu înainte de emisiune. (…) Mi-a spus: ”Dacă nu te îmbraci într-o rochiță, când vei termina emisiunea, te voi prinde și te voi arde cu acid sulfuric pe față”. Primul lucru a fost să mă duc la poliție, să depun plângere. Asta am făcut.

Le-am spus și colegilor mei. Am încercat să sunăm acea persoană și avea telefonul închis. (…) Când vezi ce i s-a întâmplat Mirelei și că s-a întors atacatoarea, normal că te gândești …. E o panică generală”, a povestit Cosmina Adam la Antena Stars, conform Spynews.ro.