Şicane în public între doi miniştri ai Cabinetului Ponta VIDEO

Vicepremierul Liviu Dragnea i-a spus ministrului de Interne, Radu Stroe, care este dinamovist, că el a reuşit să facă mai multe pentru acest club deşi el poartă însemnele Rapidului. Şicanele între cei doi miniştri ai Cabinetului Ponta au avut loc la lansarea sălii polivalente Dinamo.

30 mai 2013, 12:09
Şicane în public între doi miniştri ai Cabinetului Ponta VIDEO

Vicepremierul Liviu Dragnea, care este rapidist, i-a spus Ministrului de Interne, Radu Stroe, care este dinamovist, că el a reuşit să facă mai multe pentru acest club, potrivit România TV.

Vreau să fiu puţin răutăcios, vrem să arătăm un stelist, primul ministru, şi un rapidist, că o să facem şi bazele de sport. Adică vrem să arătăm că un stelist şi un rapidist au fost în stare să facă mai mult decât a fost în stare un dinamovist vreodată pentru acest club„, a declarat Liviu Dragnea.

Drept răspuns, Radu Stroe a spus că Victor Ponta va media acest mic conflict, ministrul adăugând că el este „câine până la moarte”.

Sunt singur că prim-ministrul va media acest mic conflict. Eu nu am puterea să ţin în biroul meu de ministru de Interne însemnle altor echipe decât pe cele ale Clubului Dinamo, asta-i viaţa. Aşa suntem noi dinamoviştii şi în viaţă, câini până la moarte„, a răspuns Radu Stroe.