Sile Cămătaru ar putea ajunge în stradă. Cine îl lasă fără casă pe cel mai temut interlop

Din toamna anului trecut, Vasile Balint, zis şi Sile Cămătaru, se află în vizorul magistraţilor într-un dosar de proxenetism, iar problemele se ţin scai de el.

16 iul. 2015, 11:52
Sile Cămătaru ar putea ajunge în stradă. Cine îl lasă fără casă pe cel mai temut interlop

Interlopul ar putea ajunge în stradă după ce doi bucureşteni au revendicat în instanţă imobilul deţinut de Sile Cămătaru în Sectorul 5 din Bucureşti, scrie spynews.ro. Cererea acestora a fost înscrisă la finalul săptămânii trecute. Un prim termen de judecată nu a fost încă stabilit. Alături de Balint, bucureştenii au chemat în judecată statul român, prin Ministerul Finanţelor Publice, şi Primăria Municipiului Bucureşti.

Citeşte şi Sile Cămătaru, înconjurat de femei în arest la domiciliu. Poliţia a ştiut ce se întâmplă

„Putem să trăim bine şi la noi acasă”

Vasile Balint şi alţi trei suspecţi au fost arestaţi preventiv, în 8 noiembrie 2014, de Judecătoria Sectorului 1, pentru proxenetism. În motivarea deciziei de arestare preventivă, din noiembrie 2014, judecătorii arătau că interlopul le oferea prostituatelor cazare, protecţie, haine şi, în anumite situaţii, vize de şedere în România pentru un an, mesajul lui pentru cele care voiau să plece din ţară fiind „Putem să trăim bine şi la noi acasă”.

Citeşte şi Nuţu Cămătaru se plimbă cu barca pe lacul Snagov, după ce a scăpat şi de arestul la domiciliu FOTO

În acelaşi document se precizează că Sile Cămătaru a convins mai multe fete să vină în Bucureşti, pentru a practica prostituţia. Ele primeau cazare şi protecţie, iar apoi Sile Cămătaru, alături de alţi membri ai grupării din care face parte, le intermediau legătura cu diverse persoane, care le plăteau pentru servicii sexuale. De la mijlocul lunii trecute, Balint se află sub control judiciar.