Sile Cămătaru, prima reacţie după ce s-a pocăit: Eu sunt credincios de ani de zile. Cred în viaţa veşnică din Ceruri VIDEO

Sile Cămătaru, cel mai periculos interlop, a vorbit în exclusivitate, pentru România TV, despre cum l-a redescoperit pe Dumnezeu. Ca şi Elena Udrea, Cămătaru a devenit foarte credincios.

08 dec. 2016, 13:29
Sile Cămătaru, prima reacţie după ce s-a pocăit: Eu sunt credincios de ani de zile. Cred în viaţa veşnică din Ceruri VIDEO

Sile Cămătaru spune că a lăsat şantajul şi s-a apucat de învăţat rugăciuni.

Decizia pe care am luat-o este faptul că îl iubesc pe Dumnezeu. Tatuajul reprezintă capul lui Iisus şi cu cuvintele „Numai Dumnezeu ma poate judeca” în engleză. Eu sunt credincios de ani de zile şi ce este mai bine în viaţă decât să îl respecti pe Dumnezeu şi să îl iubeşti? Cred în viaţa veşnică din Ceruri şi sunt lucruri pe care le recomand. În dosarul ăsta în primul rând sunt nevinovat. Sunt aici pentru accidentul fetei mele care este nevinovată. Sunt acuzat de un şantaj, dar în care eu sunt cel şantajat. Sunt nevinovat şi ştiu mai bine cum să fac toate chestiile astea„, a spus, pentru România TV, Sile Cămătaru.

Citeşte şi Sile Cămătaru a apucat calea credinţei. Gestul uimitor făcut de cunoscutul interlop

Sile Cămătaru pare că-şi doreşte să înceapă o nouă viaţă, după ce a avut nenumărate probleme cu justiţia și după ce a făcut și închisoare. Cunoscutul interlop s-a pocăit şi a fost botezat recent chiar de preşedintele Asociaţiei Bisericii Creştine Evanghelice, Călin Ion.

Sile Cămătaru s-a îmbrăcat special pentru ceremonia de botez: într-o cămașă lungă și papuci, şi a stat alături de pastor şi de soţia sa. Un participant la eveniment a scris pe Facebook că Sile „l-a primit pe Domnul Iisus HRISTOS în viaţa sa şi a încheiat legământ cu Domnul”.

 

Condamnat de mai multe ori, Sile Cămătaru se află în prezent în libertate după ce instanţa a decis la sfârşitul lunii mai să înlocuiască măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul lui şi al fratelui său, Nuţu Cămătaru, în dosarul bătăii cu Clanul Sportivilor.

De-a lungul timpului, condamnările lui Sile au însumat 279 de ani de închisoare, iar ultimele imagini îl înfăţişează pe fratele lui Nuţu Cămătaru ca un om hotărât să nu mai comită infracţiuni.