Sile Cămătaru vorbeşte cu familia pe Skype, din celula în care este închis de peste doi ani

Se pare că Sile Cămătaru nu o duce deloc rău în puşcărie. Acesta vorbeşte cu familia prin skype. Fiul lui Sile Cămătaru a filmat un scurt moment în care copiii și nepoții intrelopului se află în sufragerie și urmăresc pe ecranul televizorului imagini cu acesta, din celulă.

30 mai 2020, 07:37
Sile Cămătaru vorbeşte cu familia pe Skype, din celula în care este închis de peste doi ani

În imaginile făcute publice de fiul lui Sile Cămătaru, acesta are căşti şi vorbeşte cu familia sa, cel mai probabil pe skype. 

„Te iubesc cel mai mult, de-abia astept să vii acasa”, a postat Dani. „Liberare ușoară pentru tata Sile Centaurul României!”, a scris un prieten al familiei. 

Sile Cămătaru se află la închisoare de aproape doi ani și jumătate, de la finalul lui 2017, el fiind fiind condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracţiuni de violenţă – şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În februarie 2020, Sile Cămătaru a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani închisoare cu executare într-un dosar de proxenetism.

Instanţa a revocat eliberarea condiţionată în cazul acestuia şi a dispus să execute, pe lângă cei 6 ani închisoare, un rest de pedeapsă de 1.210 zile închisoare, dintr-o condamnare de 13 ani primită anterior în alt dosar. 

Citeşte şi Unul dintre cei mai căutaţi interlopi scapă de închisoare. Pedeapsa s-a prescris