Silvana Rîciu, la un pas de divorţ. „Stam împreună DOAR pentru copii. Altfel, fiecare e cu viaţa lui”

Silvana Riciu are succes pe plan profesional, insa lucrurile nu sunt roz si in plan sentimental. Cantareata de muzica populara are o casnicie atipica.

13 ian. 2018, 11:41
Silvana Rîciu, la un pas de divorţ. „Stam împreună DOAR pentru copii. Altfel, fiecare e cu viaţa lui”

Pe Silvana Riciu, fanii o vad mereu fericita, la concerte sau la emisiuni tv, insa putini stiu ce se ascunde in spatele acelui zambet larg, scrie wowbiz.ro. Cantareata de muzica populara nu are o casnicie asa cum au majoritatea cuplurilor.

Artista a dezvaluit ca de cativa ani ea si sotul ei nu mai au nicio relatie, dar cu toate acestea traiesc sub acelasi acoperis.

Citeşte şi Fenomen paranormal la parastasul de un an al lui Aurelian Preda. Silvana Rîciu, dezvăluiri care îţi fac pielea de găină

Cei doi au hotarat de comun acord sa ramana impreuna, inca o perioada, pentru ca au doi copiii destul de mici, Luca (7 ani) si Andrada (9 ani). Sunt casatoriti in continuare, cu acte in regula, dar fiecare isi traieste viata dupa cum ii place.

„Cu partea sentimentala… Eiiii, nu stiu ce sa zic! (rade – n.r.) Poate anul asta imi aduce un divort. Noi stam impreuna, de foarte multi ani, pentru copii. In rest, fiecare cu viata lui. Dar asta se intampla de multi ani, 3-4 ani, poate mai bine. Verigheta nu mai port de multi ani, doar inele de toate felurile. Am admiratori, normal, dar cine ii baga in seama? In momentul in care va fi acea perioada in care va trebui sa spun „Uite, sunt cu persoana X”, veti afla primii. Pentru ca vreau sa se afle de la mine, nu din alta parte. Nu am vrut sa vorbesc despre viata mea sentimentala pentru ca nu vreau sa le fac nici eu, nici sotul meu, rau copiilor. De aceea am si ales sa ramanem impreuna pana mai cresc. Acum… cum va vrea Dumnezeu sa rezolve lucrurile, noi ne supunem voii Divine. Incercam sa fim buni parinti si speram ca la un moment dat sa fim si noi fericiti candva cu cineva separat”, a declarat Silvana Riciu.