Silvestru Șoșoacă explică de ce a înaintat divorțul de senatoarea Diana Șoșoacă: ”Scopul meu e să nu-mi facă numele de râs”

Silvestru Șoșoacă a înaintat actele de divorț de soția sa, Diana Iovanovici-Șoșoacă și a declarat că dorește să-i ia numele senatoarei, pentru ca aceasta să nu i-l mai facă de râs.

27 mart. 2024, 10:01
Silvestru Șoșoacă explică de ce a înaintat divorțul de senatoarea Diana Șoșoacă: ”Scopul meu e să nu-mi facă numele de râs”

Soțul Dianei Șoșoacă a mai explicat faptul că nu va exista un partaj al bunurilor, pentru că cei doi nu au acumulat avere în timpul căsătoriei, ba chiar au pierdut sume importante de bani, mai ales în timpul pandemiei de Covid, când au plătit numeroase amenzi pentru acțiunile de protest împotriva măsurilor dure luate de autoritățile române.

„Nu mă interesează dacă îi creează probleme sau nu, scopul meu e să nu-mi facă numele de râs și să duc eu numele mai departe, pentru că eu sunt Șoșoacă și vreau să merg mai departe în politic. Nu poți să te bați, doi Șoșoacă, ambii cu același nume. Nu e un nume de Ionescu, Popescu sau ceva de genul. E numele meu și eu am început toată mișcarea asta. Ea își trece orice alt nume, Macovei, cum o chema înainte, Georgescu, cum o chema înainte de Macovei, sau rămâne doar cu Iovanovici“, a spus Silvestru Șoșoacă, la Antena 3.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV Alexandru Pânișoară, candidatul PER la Primăria Capitalei, vrea pietonală Calea Victoriei: „Nu exclusiv, ci ocazional. Trebuie să devină pietonală mai mult decât acum”

După ce Diana Șoșoacă a declarat că pentru ea Silvestru este un „om mort“, acesta se întreabă dacă nu cumva senatoarea are intenția să-l omoare.

„Poate are cine știe ce gânduri ascunse. 90% din certurile pe care eu le-am avut cu Diana au fost pe partid, pe organizarea de partid, la care ea nu se pricepe absolut deloc și unde eu mă pricep foarte bine. Pot spune că sunt unul dintre cei mai buni organizatori de partide din România. Erau peste 100 de certuri lunar, 5-6 pe zi. A fost groaznic. Nu mai poți să reziști ca om la așa ceva“, a mai spus Silvestru Șoșoacă.

Întrebat cum a reușit, totuși, să reziste atâta timp lângă senatoare, Silvestru Șoșoacă a răspuns: „Am și eu anduranță!“.

Citește și: VIDEO Piedone ia masa pe șantier, cu muncitorii care toarnă asfalt: ”Ia și tu ce găsești, parizer, salam, șuncă, ceapă”