EXCLUSIV | Silvestru vrea să divorțeze de Diana Șoșoacă după scandalul politic: „Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic. Când am luat-o de soție era cu totul alta”

Silvestru Șoșoacă a dezvăluit, în direct la România TV, că are de gând să divorțeze de Diana Șoșoacă, în urma deciziei de a-l da afară din partidul SOS România.

26 feb. 2024, 00:57
EXCLUSIV | Silvestru vrea să divorțeze de Diana Șoșoacă după scandalul politic: „Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic. Când am luat-o de soție era cu totul alta”

„Mie îmi pare rău și cer scuze tuturor oamenilor din SOS România, care anul asta se pregăteau să ne voteze. Sunt de împărțit foarte multe lucruri (cu Diana Șoșoacă), aveam câteodată și zilnic certuri cu Diana. Știti că Diana nu poate să vorbească argumentativ cu nimeni. Din păcate, lucrurile sunt cum sunt. Necazul cel mai mare este că Diana a facut jocurile PSD-ului. A acoperit scandalul comasării alegerilor cu nebunia asta, cu certurile noastre”, a declarat Silvestru Șoșoacă despre scandalul momentului.

Citește și Silvestru, soțul Dianei Șoșoacă, o calcă în picioare pe senatoarea extremistă: „Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță! Ești retardată, nu faci absolut nimic decât să te cerți cu lumea”

Întrebat dacă are de gând să divorțeze de Diana Șoșoacă, politicianul a răspuns afirmativ. „Cel mai probabil, da. Ieri a fost un simulacru de consiliu în care toți au fost obligați nu doar să voteze împotriva mea, ci să mă elimine. Ea i-a prostit pe oamenii aia, și-a bătut joc de ei. A fost o execuție mediatică pe televiziunile astea online. Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic. Când am luat-o de soție era cu totul alta. de atunci se crede zeiță și se poartă foarte urât. Aproape nimeni nu mai e în jurul ei”.

„Eu am găsit-o Macovei. În urma divorțului va trece la Macovei, la numele de fată”, a adăugat soțul senatoarei.

Silvestru Șoșoacă a recunoscut că soția lui nu a fost niciodată violentă cu el fizic, ci doar verbal. „Nu și-ar fi permis, dar agresiuni verbale da”.

Silvestru Șoșoacă: „Sunt trei copii la mijloc, la toți trebuie să ne gândim”

Cu ei ce se va întâmpla?

„Nu știu, nu m-am gândit. Scandalul nu vreau să treacă în plan personal. SOS în fata votanților, nu cred că vom mai avea așa mulți votanți dacă ne vom certa așa, ca chiorii”.

Politicianul din familie cine este, dvs sau doamna?

„Când a intrat în Parlament, a început să plângă și a zis că mai bine te duceai tu, nu ma duceam eu. Și pâna la urmă s-a descurcat”.

Citește și Silvestru Şoşoacă dă cărţile pe faţă în scandalul cu preşedinta SOS România, Diana Şoşoacă: „Este o vedetă disperată după rating. Uită de mine, de bun simţ, de orice”