Silvia, câştigătoarea de la „Bravo, ai stil 2018”, mesaj emoţionant către fani. „Să faceţi totul cu dragoste, cu pasiune şi cu adevăr”

Silvia, concurenta desemnata castigatoarea "Bravo, ai stil! All Stars", are planuri mari pentru viitor.

18 iun. 2018, 12:40
Silvia, câştigătoarea de la „Bravo, ai stil 2018”, mesaj emoţionant către fani. „Să faceţi totul cu dragoste, cu pasiune şi cu adevăr”

Controversata, versatila, inventiva, creativa, aceasta este Silvia, concurenta care a castigat competitia „Bravo, ai stil! All stars”, marele premiu de 100.000 de lei, dar si titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, scrie wowbiz.ro. Nu o data Silvia a marturisit, in cadrul show-ului „Bravo, ai stil! All Stars”, ca singurul ei vis este acela de a face moda, dar ca pana acum nu a avut ocazia sa-si duca visul la indeplinire. Imediat dupa castigarea competitiei, Silvia a declarat ca a venit timpul sa dea curs celei mai puternice aspiratii.

Citeşte şi CASTIGATOARE BRAVO AI STIL ALL STARS 2018: „Iubiţii mei, nu fiţi trişti. Life is life”. Primele reacţii ale învinselor

„Eu, dintotdeauna, mi-am dorit sa fac moda, am mai spus asta si, asta voi face! Imi doresc sa fac un curs de specialitate, in aceasta directie, la o Institutie de gen din Milano! Acesta este visul meu! Cu siguranta o sa auziti de mine!”, a spus Silvia.

Silvia s-a facut remarcata, atat in fata juratilor emisiunii, dar si in ochii publicului telespectator, prin tinute inedite, creative, si styling-uri desavarsite, concurenta obtinand, nu de putine ori, calificative maxime din partea juriului de specialitate al emisiunii.

Publicul telespectator a avut un rol esential in viata si evolutia competitionala a Silviei, pe parcursul intregii competitii „Bravo, ai stil!”, fanii acesteia fiind in numar tot mai mare, de la un sezon la altul al show-ului. Asemenea primului sezon „Bravo, ai stil!”, castigat de Silvia, in urma voturilor telespectatorilor, si de data aceasta, concurenta si-a cucerit fanii, atat prin evolutia stilistica din cadrul show-ului, cat si prin franchetea de care a dat dovada, in repetate randuri, in special atunci cand a s-a aflat in postura de a-si apara alegerile vestimentare.