DRAMA URIAŞĂ a Silviei Chifiriuc, soţia lui Petre Roman

Silvia Chifiriuc, soţia lui Petre Roman, a trecut printr-o tragedie care a marcat-o pe viaţă.

27 sept. 2014, 17:01
DRAMA URIAŞĂ a Silviei Chifiriuc, soţia lui Petre Roman

Silvia Chifiriuc a dezvăluit că, pe vremea când era adolescentă, a trecut printr-o suferinţă cumplită. Fratele ei mijlociu a decedat la vârsta de 13 ani. Soţia lui Petre Roman are lacrimi în ochi de câte ori vorbeşte despre asta.

„La vârsta de 13 ani şi jumătate s-a stins din viaţă fratele meu mijlociu. A fost un moment foarte tragic. O să plâng toată emisiunea dacă încep să povestesc. Eram în examenele de bacalaureat când s-a întâmplat. Fratele meu a făcut un gest necugetat care ne-a cutremurat pe toţi. A fost o durere atât de mare încât nu am putut trece peste ea. Eu am încercat să mă adun şi să fiu alături de mama, care a avut un şoc foarte puternic. O lună de zile a fost supusă unui tratament şi mergeam la ea la spital şi nu o mai recunoşteam. Tatăl meu era în Germania când s-a întâmplat. Nicuşor a lăsat un gol. În orice discuţie o am cu ea vorbeşte despre el. Mă doare pentru când spune că îi e dor de el. I-am spus că o să vină un moment când ne vom despărţi şi că, pentru moment, trebuie să se bucure de nepoţelul ei”, a povestit Silvia Chifiriuc la Antena Stars.

Petre Roman (68 de ani) şi Silvia Chifiriuc (42 de ani) s-au căsătorit în data de 6 iunie 2009, după o poveste de dragoste care dura de câteva luni. Cei doi au un băiat pe nume Petrus.