Silvio Berlusconi a părăsit-o pe iubita cu 50 de ani mai tânără. Şi-a găsit un manechin născut în 1990

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, cunoscut pentru escapadele sale sexuale în timpul faimoaselor serate private ”bunga bunga”, s-a separat oficial de partenera sa în vârstă de 34 de ani pentru o femeie de 30 de ani.

05 mart. 2020, 14:32
Silvio Berlusconi a părăsit-o pe iubita cu 50 de ani mai tânără. Şi-a găsit un manechin născut în 1990

Silvio Berlusconi (83 ani) a părăsit-o pe Francesca Pascale, în vârstă de 34 de ani, după 12 ani de relație, dar „rămân prieteni”, a ținut să precizeze partidul său politic, Forza Italia, într-un comunicat publicat miercuri în timp ce Italia se confruntă cu o epidemie de coronavirus care a făcut deja 107 morți.

Francesca Pascale, care a spus într-un interviu că i-a cerut lui Berlusconi în fiecare zi să se căsătorească cu ea, pare să fi fost luată prin surprindere, potrivit cotidianului La Repubblica.”El va rămâne mereu drag inimii mele. Îi doresc toată bucuria din lume și sper că va găsi pe cineva care va avea grijă de el așa cum am făcut-o eu„, a spus tânăra, remarcată de Berlusconi când ea a fondat un fan club în cinstea fostului premier.

Citeşte şi Tânăra care a făcut dezvăluiri despre orgiile sexuale ale lui Berlusconi a murit în condiţii suspecte

Deja divorțat de două ori, acesta a cedat șarmului unui manechin de 30 de ani, Marta Fascina, care este parlamentar din partea partidului Forza Italia.

Silvio Berlusconi a dominat politica italiană pentru două decenii în ciuda scandalurilor sexuale și a proceselor. În 2013 el a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru relații sexuale plătite cu o adolescentă de 17 ani, Ruby. Sentința a fost anulată la apel. În acest moment, Berlusconi este urmărit penal pentru că a cumpărat tăcerea unei tinere femei care a participat la seratele sale care se transformă în orgii.