Silviu Prigoană are probe care o pot lăsa pe Adriana Bahmuţeanu fără copii VIDEO

În plin proces pentru custodia copiilor, Silviu Prigoană aruncă bomba care ar putea s-o lase definitiv fără cei doi copii pe Adriana Bahmuţeanu. Silviu Prigoană a spus că fosta lui soţie îşi supune copiii unor tratamente inumane: bătăi crunte, umilinţe şi jigniri, şi îi trimite la şcoală neînsoţiţi, cu taxiul.

23 mart. 2015, 07:14
Silviu Prigoană are probe care o pot lăsa pe Adriana Bahmuţeanu fără copii VIDEO

Silviu Prigoană rupe tăcerea şi povesteşte lucruri cutremurătoare despre viaţa băieţilor săi, de când Adriana Bahmuţeanu a plecat cu ei de acasă, potrivit cancan.ro. „Cum îţi permiţi să-ţi baţi cu bestialitate un copil. Cu bestialitate, da! Cu bestialitate înseamnă să-i spui copilului tău „mai bine făceam un căcat lângă un gard decât un bou ca tine”. Cine spune lucrurile astea? Asta îi spune Adriana copilului meu. Şi s-a ajuns mult prea departe, copilul destăinuindu-se că a fost bătut. Adica, nu că a fost scuturat. Nu, a fost bătut! Şi i-a dat palme, şi l-a tras de cap şi de urechi, şi de păr, şi i-a zis şi i-a făcut. Lucruri incredibile„, a declarat Silviu Prigoană.

Instituţiile statului trebuie chiar să-şi facă datoria de data asta pentru ororile care s-au întâmplat în casa groazei, unde sunt copiii mei acum. Îţi permiţi să-ţi baţi cu bestialitate un copil. Cu bestialitate, da! Nu ai voie aşa ceva să faci„, a mai spus acesta.

Silviu Prigoană mai spune că fosta soţie este iresponsabilă, atâta timp cât îşi trimite copiii la şcoală cu un taxi şi neînsoţiţi de vreun membru al familiei. „Am rămas şocat! Din nou, se demonstrează că fosta mea soţie este o femeie iresponsabilă şi o mamă iresponsabilă. Nu poţi să trimiţi copiii la şcoală cu un taximetrist, chiar dacă îl cunoşti„, a mai precizat acesta

După tot ce s-a întâmplat, Silviu Prigoană vrea ca soţia sa să fie decăzută din drepturile părinteşti.