Silviu Prigoană, despre infidelitatea în cuplu: „Dacă nu vrei să te sinucizi, te duci pe Athos și te faci călugăr”

Silviu Prigoană, despre infidelitatea în cuplu. Mihaela și fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu formează un cuplu de câțiva ani buni. Chiar dacă aparițiile lor publice sunt foarte rare, cei doi s-au lovit de-a lungul timpului de gurile rele și comentariile negative ale oamenilor. 

26 dec. 2023, 17:25
Silviu Prigoană, despre infidelitatea în cuplu: „Dacă nu vrei să te sinucizi, te duci pe Athos și te faci călugăr”
Silviu Prigoană, despre infidelitatea în cuplu

Silviu Prigoană, despre infidelitatea în cuplu. Afacersitul și-a cunoscut actuala soție în anul 2015, după divorțase de Adriana Bahmuțeanu. În cadrul unui interviu, bărbatul a făcut mărturisiri cu privire la cum sunt căsătoriile de azi și cum ar trebui să arate adevărata fidelitate în rândul cuplurilor.

Citește și: Decizia luată de instanță în procesul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană: „A fost cu scântei, domnul judecător l-a dat afară pe fostul meu soț”

Silviu Prigoană, despre infidelitatea în cuplu

Dacă ești fidel la una căreia i-ai jurat credință veșnică, păi în momentul în care ai divorțat de duci pe Athos și uiți de fidelitate, dacă vrei fidelitate. Dar așa, te duci la următoarea și cauți fidelitate și la următoarea. Păi ce facem? Ești fidel până la moarte, iar în momentul în care ai divorțat, nu mai există altă femeie decât la aia la care ai jurat fidelitate.

Și atunci, dacă nu vrei să te sinucizi, te duci pe Athos și te faci călugăr. Fidelitatea nu mai e prezentă în viețile noastre. Asta era o chestie tradițională, la țară”, a spus Silviu Prigoană.

Afaceristul a vorbit și despre divorțul de Adriana Bahmuțeanu, dezvăluind motivul pentru care nu au ajuns la partaj imediat după divorț.

De aia rezistă mai mult cuplurile astea, că dacă ai călcat strâmb, nu mai ai ce act să rupi. 99% din cupluri sunt sărace, au făcut un apartament în 30 de ani. Noi nu prea am avut ce să împărțim, nu au fost bunuri dobândite în timpul căsătoriei. Legea prevede foarte bine chestia asta, lucrurile cu care vii dinainte de căsătorie nu se împart”, a mai spus Silviu Prigoană.