Silviu Prigoană face nuntă la Ierusalim. Cum a reacționat soția sa, Mihaela Botezatu

Silviu Prigoană (57 de ani) se pregătește de nuntă cu aleasa inimii lui, Mihaela Botezatu. Cei doi s-au cunoscut într-o vacanță pe meleaguri străine și de atunci sunt de nedespărțit.

22 iul. 2021, 16:17
Silviu Prigoană face nuntă la Ierusalim. Cum a reacționat soția sa, Mihaela Botezatu

Silviu Prigoană face nuntă la Ierusalim. Silviu Prigoană este hotărât să se căsătorească religios, după ce va termina toate procesele cu fosta soție, Adriana Bahmuțeanu. Afaceristul și Mihaela Botazatu s-au căsătorit civil în 2016.

Silviu Prigoană face nuntă la Ierusalim

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se războiesc în instanță de mai bine de șase ani pentru custodia celor doi minori, Eduard și Maximus. Omul de afaceri vrea să urgenteze procesul pentru a putea, în sfârșit, să facă nunta cu actuala sa parteneră de viață, Mihaela Botezatu, care care s-a căsătorit civil în 2016. „Noi ne judecăm în momentul de față pentru nimic. Nu se explică cum de atâta timp ne judecăm pe nimic. Eu am renunțat la copii, să fie fericiți, la revedere, i-am dat la mămică. Nunta urmează, bineînțeles că facem, pai sunt tânăr, dar încă nu am terminat problemele cu instanțele, cu copiii, încă se mai prelungește”, a povestit Silviu Prigoană la „Xtra Night Show„.

Silviu Prigoană, detalii cutremurătoare despre cum și-a pierdut piciorul. „Mi-am tăiat singur tendonul, pentru că medicii nu aveau curaj!”

Silviu Prigoană și Mihaela Botezatu au stabilit deja unde va avea loc nunta. Ei au ales Ierusalimul pentru a-și uni destinele. „Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui”, a spus Mihaela Botezatu.

Silviu Prigoană și Mihaela formează un cuplu din 2015, iar în 2016 au devenit soț și soție la Starea Civilă.


loading...
Partenerii noștri