Prigoană: Nu există lucruri peste care să nu treci la femeie

"La o femeie poţi să te aştepti la orice, îi ierţi orice". Declaraţia îi aparţine lui Silviu Prigoană. Omul de afaceri a acordat un interviu pentru Wowbiz în care vorbeşte despre femeie la modul general, dar şi despre iubire. Pe de altă parte, Prigoană a punctat şi ce anume nu-i place la o femeie.

12 sept. 2013, 14:17
Prigoană: Nu există lucruri peste care să nu treci la femeie

Nu există lucruri peste care să nu treci la femeie. Am citit într-o carte că femeia e făcută dintr-o coastă. Cum să nu ierţi ceva la o coastă, e acelaşi lucru ca la măcelărie, ori de ierţi o coastă ori o femeie e acelaşi lucru„, declarat Silviu Prigoană pentru Wowbiz.

În interviul acordat, Silviu Prigoană a vorbit despre iubire şi ce admiră cel mai mult la o femeie: „Apreciez la o femeie feminitatea, nimic altceva, nu crătiţăritul, n-am nevoie de gospodină, asta e o prostie fără margini”.

Familia, cuplul înseamnă un lung şir de compromisuri, iubirea oricum e unidirecţională, unul iubeşte, celălalt acceptă iubirea. Când unul nu mai face compromisuri se duce totul dracului. În cazul meu, nu pot să îmi dau seama care iubeşte şi care acceptă iubirea. La o femeie poţi să te aştepti la orice, îi ierţi orice„, a spus Prigoană.

Pe de altă parte, Prigoană a spus şi ce detestă cel mai mult la o femeie.

De detestat la o femeie nu poţi să deteşti decât să vorbească gura fără ea în public. Orice femeie care vorbeşte gura fără ea în public, dă din casă şi vorbeşte de intimităţi o detest din start„, a precizat Silviu Prigoană.

Omul de afaceri a mai spus că femeile sunt mai chibzuite, motiv pentru care soţia sa, Adriana Bahmuţeanu, se ocupă de bugetul familiei.

Citeşte şi Bomba anului: Adriana Bahmuţeanu se căsătoreşte pentru a cincea oară. Află cu cine