Silviu Prigoană, replică DEVASTATOARE la adresa Adrianei Bahmuţeanu

Silviu Prigoană a reacţionat dur după ce Adriana Bahmuţeanu a mers la Poliţie pentru că nu l-a mai găsit pe Maximus, fiul ei, la şcoală, reclamând că acesta ar fi fost răpit de tatăl său.

24 mart. 2017, 16:05
Silviu Prigoană, replică DEVASTATOARE la adresa Adrianei Bahmuţeanu

Silviu Prigoană are o altă variantă a evenimentelor.

„Pe Maximus mi l-a trimis dânsa, să îl duc la analize… S-a constatat că Eduard are scarlatină, iar Maximus nu. Stă aici de o săptămână. Azi mi-a cerut să vină să îl ia, deși am notificat-o că nu pot să fac așa ceva, având în vedere că i-am cerut să trimită dovcada că a dezinfectat casa, că dumneaei, mama ei și Eduard sunt sănătoși. Ea poate să depună câte plângeri penale își dorește, e o țară liberă. Nu mă poate obliga nicioun judecător să îmi trimit copilul într-o leprozerie”, a spus Silviu Prigoană pentru SpyNews.

Adriana Bahmuţeanu, CLIPE DE COŞMAR. A rămas fără unul dintre copii. „Nu ştiu nimic de copilul meu…”

„În orice caz, este datoria mea, ca părinte, să îmi protejez copilul de îmbolnăviri. Iar eu chiar asta fac”, a mai spus omul de afaceri.

Adriana Bahmuţeanu a mers la secţia 10 de poliţie din Bucureşti. Fostul ei soţ l-a luat pe fiul lor, Maximus, de la şcoală şi refuză să îl ducă acasă sau să îl lase să vorbească cu mama lui la telefon pe motiv că Adriana Bahmuţeanu şi Eduard ar avea scarlatină, lucru infirmat de doctor, susține vedeta TV.