Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu la un pas de împăcare: Am avut o discuţie de familie

Relaţia dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu este una dintre cele mai cunoscute din România. Cu toate că cei doi s-au împăcat şi s-au certat de atâtea ori de-a lungul timpului, nimeni nu mai credea că ei se vor mai împăca în urma ultimului divorţ. Inedit este faptul că informaţia a venit chiar de la cei doi, care spun că s-ar împăca pentru creşterea copiilor într-o familie fericită.

02 apr. 2013, 18:44
Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu la un pas de împăcare: Am avut o discuţie de familie

Chiar dacă atât omul de afaceri, cât şi prezentatoare TV au fost văzuţi în compania altor persoane, se pare că cei doi se gândesc la o împăcare inedită. În prezent, Silviu Prigoană este din nou singur, după ce a reunţat de ultima iubită după doar două săptămâni, potrivit Ring.

Citeşte şi ŞOC: Adriana Bahmuţeanu sechestrată în sediul Etno TV, televiziune deţinută de Silviu Prigoană

Astfel, Bahmuţeanu a profitat de acest lucru şi l-a vizitat pe fostul soţ pentru a discuta. În cadrul celor câteva ore în care au fost împreună cei doi au ajuns şi la subiectul fierbinte al reapropierii.

„S-a discutat despre împăcare în interesul unificării familiei şi al copiilor noştri, am evidenţiat faptul şi am făcut promisiunea că voi fi bărbatul pe care şi l-a dorit toată viaţa şi mă voi comporta ca atare, dacă ne vom împăca”, a declarat Silviu Prigoană într-un interviu.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu şi iubitul ei se afişează tot mai des împreună VEZI FOTO

De asemenea, femeia a recunoscut că cei doi s-au văzut, dar nu a vrut să ofere foarte multe discuţii cu privire la subiectele pe care le-au dezbătut.

„Am avut o discuţie de familie, nu vă pot da amănunte. Am avut o discuţie vizavi de copii, atâta tot. Nu ştiu ce să vă spun despre împăcare… În momentul ăsta, nu, dar am discutat despre grădiniţa lui Eduard, multe lucruri… Consider că aşa e normal, să avem o relaţie civilizată, nu?”,  spune Adriana Bahmuţeanu.

Citeşte şi Silviu Prigoană s-a mutat cu noua lui iubită

Cei doi au trecut împreună prin patru nunţi şi patru divorţuri, ultimul separare având loc la sfârşitul lunii ianuarie, Adriana rămânând cu cei doi copii ai cuplului. Anul acesta, ciudata lor poveste de dragoste împlineşte zece ani.

Citeşte şi Prigoană nu se mai ascunde. A fost filmat pe Centrul Vechi când îşi săruta noua iubită VIDEO