Silvius Prigoană s-a răsturnat cu maşina FOTO

Accident în localitatea clujeană Nima. Un autoturism Audi a rupt un stâlp de lemn, aflat pe marginea drumului, și a ajuns cu roțile în sus în afara părții carosabile. Șoferul autoturismului, care este fiul cel mic a lui Silviu Prigoană, a fost dus la spital.

20 nov. 2015, 20:40

Accidentul a avut loc vineri seara, în Nima. Potrivit oamenilor din localitate, s-a auzit o bubuitură puternică. Tot oamenii povestesc faptul că șoferul a ieșit din mașină singur. Șoferul se îndrepta cu mașina dinspre Dej spre Gherla.

Citeşte şi Accident teribil: Un mare cântăreţ a murit pe loc

„În jurul orei 21.00, un bărbat de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 C, E 576, cu direcția Dej-Gherla, la intrare în localitatea Nima, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp. În urma impactului, conducătorul auto ar fi suferit leziuni ușoare, fiind transportat la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produss accidentul”, a declarat pentru Someșeanul.ro, vineri seara, Carmen Jucan – purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.