Simona Florescu, semne divine din partea lui Ion Dichiseanu: Apare în vis și cere tot felul de lucruri!

Simona Florescu vine cu declarații surprinzătoare. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu spune că, de la o vreme, primește semne de la el, în vis.

16 oct. 2021, 16:35
Simona Florescu, semne divine din partea lui Ion Dichiseanu: Apare în vis și cere tot felul de lucruri!

Simona Florescu, semne divine din partea lui Ion Dichiseanu. Familia nu poate concepe faptul că regretatul actor nu mai e și îl poartă în suflet și în gânduri mereu. Flavia a mărturisit, de curând, că Dichiseanu îi apare mereu în vis și îi cere tot felul de lucruri. De asemenea, fiica ei are experiențe similare.

Simona Florescu, semne divine din partea lui Ion Dichiseanu: Apare în vis și cere tot felul de lucruri!

Cele două sunt de părere că  astfel păstrează o conexiune permanentă cu el și nu ezită să dea de pomană în amintirea lui.

Au trecut cinci luni de când Ion Dichiseanu a trecut în neființă. Chiar și acum, Ioana Dischiseanu, fiica actorului, trece prin momente grele și nu se poate despărți nici acum de hainele tatălui său.

Ioana Dischiseanu a avut o relație specială cu tatăl său. S-au înțeles de minune, iar despărțirea de Ion Dichiseanu a dărâmat-o de tot. Actorul a murit pe 20 mai 2021, lăsând în urmă multă durere, dar și amintiri deosebite pentru cei care l-au cunoscut.

Fiica lui Ion Dichiseanu a mărturisit că a dat mai multe lucruri de-ale tatălui său, dar că de haine nu se poate despărți. Încă are costumul alb și pantofoii lui cu care obișnuia să meargă la spectacole.

„Am dat câteva lucruri, dar nu mă pot despărți de hainele lui. I-am păstrat costumul lui preferat, alb. Când mă mai uit la lucrurile sale, simt că mă răscolesc, dar în același timp am senzația că îmi este aproape și nu pot să le dau’, a declarat fiica lui Ion Dichiseanu pentru Fanatik.ro.

Actorul a murit la 87 de ani, iar ea e născută în 1987. Mai mult, el a murit când ea avea 33 de ani, iar el s-a născut în 1933.

„Sunt multe lucruri interesante de spus, multe coincidențe. Culmea este că el a murit la vârsta de 87 de ani, eu m-am născut în anul 1987. Eu aveam 33 de ani când a plecat, el s-a născut în 1933. Eu cred că totul are un sens. Nu pot să găsesc o explicație la aceste lucruri.

Când a rămas însărcinată, mama și-a dorit să semăn cu tata. Dacă sunt nemachiată, parcă aș fi sora geamănă a lui. Atât de tare semănăm. Până și ridurile de expresie le-am moștenit de la el. Și alunițele le am exact în aceleași locuri’, a adăugat Ioana Dichiseanu.

Citește și: Simona Florescu, mesaj emoționant după înmormântarea lui Ion Dichiseanu. „Steaua mea e tristă, nu mai strălucește”