Simona Gherghe, dată în judecată pentru calomnie de Silviu Prigoană

Simona Gherghe a fost dată în judecată pentru calomnie de Silviu Prigoană, iar Ana Vaida, alias "Sharon Stone de România", i-a trimis şi ea o notificare prin care îi dă întâlnire la tribunal.

15 feb. 2013, 08:43
Simona Gherghe, dată în judecată pentru calomnie de Silviu Prigoană

Vreau contravaloarea a două TIR-uri cu detergent de rufe, vreo două-trei calupuri de detergent de vase şi câteva conserve. Daunele se vor transforma în euro„, a declarat Silviu Prigoană în urmă cu câteva săptămâni, pentru Ring.

Politicianul susţinea că, deşi a încercat şi cu vorba bună, şi pe căi legale să-i atragă atenţia Simonei Gherghe că a derapat grav de la deontologia jurnalistică, ea a continuat să-l calomnieze. Politicianul a decis să-şi apere imaginea la tribunal, cerându-i daune morale a căror valoare aproximativă se ridică la 400.000 de euro.

Săptămâna aceasta, Aida Vaida, cunoscută în showbiz sub numele de „Sharon Stone de România”, a somat-o şi ea pe Simona Gherghe să-şi ceară scuze în mod public, altfel ar putea intra în istoria televiziunii din România prin rostirea celei mai scumpe întrebări: „Cine e, mă, penibila asta?”. Aida Vaida intenţionează să-i ceară 300.000 de euro prezentatoarei tv pentru această curiozitate neinspirată, dacă nu va admite, tot în faţa camerelor de luat vederi, că a greşit.

Potrivit dezvăluirilor din presă, Simona Gherghe nu e una dintre cele mai bine plătite vedete ale trustului lui Dan Voiculescu, dar nici nu are un salariu de ignorat, căci câştigă lunar 5.200 de euro (22.880 de lei). Dacă vedeta ar pierde cele două procese, ar trebui să muncească 11 ani şi două luni pentru a plăti daunele cerute de Silviu Prigoană şi Aida Vaida.