Simona Gherghe a dezvăluit sexul copilului pe care urmează să-l aducă pe lume

Simona Gherghe a șocat o țară întreagă când s-a aflat că este din nou gravidă. Prezentatoarea tv de la Antena 1 a dezvăluit faptul că este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a dezvăluit care este sexul celui de-al doilea copil.

01 dec. 2018, 12:07
Simona Gherghe a dezvăluit sexul copilului pe care urmează să-l aducă pe lume

Simona Gherghe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Săndulescu cu care mai are deja un copil, scrie viva.ro.

Citerşte şi Bombă în showbiz. Simona Sensual s-a măritat în secret

Celebra prezentatoare tv și soțul ei s-au căsătorit în secret. „Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, cã n-am fãcut niciun efort sã nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Rãzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem sã organizãm o micã petrecere la piscinã. Şi, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios. Aşa cã asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxată (..) Oricum, mi-e groazã de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucã sã mãnânce.. Cred cã de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca sã evitãm sã fie ceva tradiţional”, a dezvăluit prezentatoarea TV. 

Simona Gherghe va avea un băiețel

Simona Gherghe este și fericită și speriată de faptul că va avea acum un băiețel deoarece ea știe cum să crească o fetiță, dat fiind faptul ca mai are o fiică.

„Vreau să spun că… sunt însărcinată! Da, mi-am luat… rochia asta am purtat-o și când eram însărcinată cu Ana… O să am un băiat. Ana o să aibă un frățior. Eu nu știu să am băiat, eu știu să am fată”, a spus Simona Gherghe.