Simona Gherghe, băgată-n tribunal de un medic vasluian. Doctorul cere despăgubiri uriaşe

Simona Gherghe a fost chemată în instanţă de medicul vasluian Gabi Simiciuc. Prezentatoarea este acuzată că în timpul unei emisiuni a acuzat cadrul medical că a îmbolnăvit un copil de 4 ani de ciroză hepatică.

06 apr. 2015, 15:23
Simona Gherghe, băgată-n tribunal de un medic vasluian. Doctorul cere despăgubiri uriaşe

Simona Gherghe trebuie să se prezinte, după Paşte, la Tribunalul Vaslui, într-un proces intentat de medicul Gabi Simiciuc. Vedeta e citată în calitate de pârat, alături de o colegă şi de postul de televiziune considerat responsabil de afectarea gravă a imaginii medicului. 

Anul trecut, Simona Gherghe a invitat în emisiune un băietel care suferă de ciroză. Conform mamei puştiului, cauza îmbolnăvirii a fost un tratament administrat greşit de medicul vasluian.

La vremea respectivă, doctorul Gabi Simiciuc a negat toate acuzaţiile şi a acuzat-o pe femeie că are probleme psihice. „Dumneaei este pacientă la psihiatrie. Ea susţine. Cu nebunul nu te pune, spune o vorbă. I-am explicat pe înţelesul ei. I-am spus că am văzut modificări gerdiale. Nu sunt dispus să discut un sistem bolnav. Nu am nici o vină în acest caz. Persoana care mă acuză, înainte să vină cu documentele prin care demonstrează că e sănătoasă mintal. Eu i-am dat un tratament pentru amigdalită”, a spus medicul.

Citeşte şi: Simona Gherghe, mesaj de susţinere pentru Simona Halep