Simona Gherghe, chemată în instaţă de REGELE VARICELOR. Daune de 100.000 DE EURO

Mohammad Abu Baker, supranumit "Regele Varicelor", a chemat-o în instanţă pe Simona Gherghe. Medicul de origine siriana solicită de la prezentatoare şi de la televiziunea la care aceasta lucrează 100.000 de euro cu titlu de pretenţii şi incă 10.000 de euro ca daune morale.

14 sept. 2017, 05:47
Simona Gherghe, chemată în instaţă de REGELE VARICELOR. Daune de 100.000 DE EURO

Dosarul a fost inaintat judecatorilor de la Sectorul 1 in luna mai, insa pana acum a fost pasat de la un complet la altul. Pana in acest moment, nu se cunoaste cauza pentru care medicul a deschis acest proces, in conditiile in care acesta a fost invitat destul de des in platouri de catre Simona Gherghe, cu care acesta avea o relatie destul de buna, scrie WOWbiz.ro.

Simona Gherghe A PIERDUT procesul cu medicul din Bârlad. Ce sumă are de plată ca DAUNE MORALE

Mohammad Abu Baker detine o clinica medicala in zona de sud a Bucurestiului, care a fost implicata, in urma cu cativa ani, intr-un scandal urias. O femeie a murit dupa ce a fost operata aici de catre Kasem, fiul lui Mohammad Abu Baker. Tatal a sustinut in instanta ca el nu se afla in tara in momentul in care Kasem a operat femeia si ca interventia a fost facuta fara acordul sau.