Simona Gherghe, CRITICI DURE la adresa organizatorilor concertului Robbie Williams: „Un dezastru…”

Simona Gherghe este extrem de dezamăgită de organizarea megaconcertului Robbie Williams. Prezentatoarea TV a scris pe blogul său că show-ul în sine a fost excepţional, dar că organizarea spectacolului s-a dovedit a fi "un dezastru".

18 iul. 2015, 16:07
Simona Gherghe, CRITICI DURE la adresa organizatorilor concertului Robbie Williams: „Un dezastru…”

Simona Gherghe a mers la concertul Robbie Williams din Capitală, însă a fost extrem de dezamăgită de organizarea spectacolului.

Citeşte şi Robbie Williams, implicat într-un accident rutier în Capitală

Concertul, minunat. Organizarea, un dezastru

Mi-ar fi placut sa pot scrie doar despre cele doua ore de muzica. Asa ar fi fost normal. Dar, din pacate, s-a intamplat ceva peste care nu pot trece.
Am tot respectul pentru Robbie Williams. Va spuneam si ieri, e a doua oara cand il vad. Omul e minunat si e un artist complet. Nu m-am plictisit o clipa! Melodii bine alese, spectacolul impecabil, el – extrem de comunicativ. Publicul, fara repros!
Si aici ajung la ce ma doare. La bataia de joc la care au fost supusi 60.000 de oameni, multi dintre ei, platitori de bilete. Ei, oamenii astia au indurat setea, pe temperaturi de 30 de grade, din pricina nesimtirii organizatorilor. Am mai fost la concerte, in tara sau afara, dar eu asa ceva nu am patit… Prima coada, la cardul pe care iti incarcai bani, pentru ceva de baut, 25 de minute!!! Noi am pus un milion, de teama ca nu cumva sa trebuiasca sa mai facem randul ala infernal… Nu stiam ce ne astepta! Coada la bauturi era si mai mare. Am avut doua tentative, de fiecare data am renuntat. Alt timp irosit… Intr-un final, am ramas si cu banii pierduti, si sfasiati de sete. Noroc cu un coleg ca ne-a dat putina apa.
Concluzia e ca ma voi gandi foarte bine daca mai merg la vreun concert organizat aici. Nu de alta, dar chiar nu vreau ca, pe banii mei, sa ma umileasca niste vanatori de profit. Ca eu organizatori nu mai pot sa-i numesc. Organizatorii dezastrului…

UPDATE: ma gandeam ca ziua de ieri ar putea ramane in istorie drept Marea Sete Nationala…„, a scris Simona Gherghe pe blogul său.

Prezentatoarea TV nu este însă singura care s-a plâns de proasta organizare a show-ului. Mii de spectatori sunt revoltaţi de modul în care a fost organizat evenimentul. Ei se plâng că nu au putut să îşi cumpere apă, iar din cauza căldurii multora li s-a făcut rău şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. O femeie a leşinat în mijlocul mulţimii şi a fost dusă de urgenţă la spital, iar o alta a suferit o criză de diabet. Mulţi au povestit că au stat mai mult la cozile cu băuturi, decât la spectacol.

Citeşte şi Concert Robbie Williams: Spectacol de excepţie, organizare proastă: „Să vă fie ruşine!”

Peste 60.000 de fani au participat vineri la cel mai mare spectacol din România, din acest an. Cântăreţul britanic Robbie Williams a fost într-o formă de zile mari. El a fost surprins şi încântat să afle că are atâţia fani în România.